Sok nógrádi ( salgótarjáni, bátonyterenyei, szécsényi ) résztvevővel együtt nagyon szuper napot töltöttünk el a Magyar Szabadidősport Szövetség szervezésében Cegléden 2016. június 8-án megrendezett Szépkorúak Testébresztő Fesztiválján.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete az Egészséges Életmód Klub tagjaival külön busszal utazott a rendezvény helyszínére. Szívet melengető volt ez a nap. Az ország minden részéből érkeztek egészségükért tenni akaró, játékos kedvű, aktív hölgyek és urak. A nyertesek között 86 éves hölgy és 90 éves úr is volt!

A rengeteg pontszerző mozgásforma, tánc, csoportos játék, ügyességi szám mellett sok hasznos információt kaphattak a jelenlévők az egészséges életmóddal kapcsolatban és átfogó egészségvédelmi szűrésen is részt vehettek a  szűrőkamionon.

Az eredményhirdetést követően a szervezők jóvoltából a szomszédos városi uszoda termál medencéjében lazíthatták ki izmaikat a résztvevők.

Mindenki nyertes volt, aki részt vett a programban, elismerés és köszönet a lelkes szervezőknek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Fotókiállításra és immunológiai előadásra vár minden érdeklődőt szeretettel az MRL Egri Alapszervezet és a Mellrákinfo egyesület május 9-én.

Beszámolók külföldi rendezvényekről

Beszámoló az ECL betegtámogató munkacsoportjának budapesti találkozójáról

2017.március 20-21-én a Magyar Rákellenes Liga és az Európai Rák Ligák Szövetsége (Association of European Cancer Leagues, ECL) Budapesten rendezte meg az ECL-en belül működő betegtámogató munkacsoport (Patient Support Working Group, PSWG) tavaszi találkozóját. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Amikor a lelkünk beteg, várható, hogy a testünk is megbetegszik

Amikor a lelkünk beteg, várható, hogy a testünk is megbetegszik Időpont: 2017. december  11 hétfő 14 óra Előadó: Kiss Anett pszichológus   Albert Schweitzer Kórház,Hatvan Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat, Hatvan, Balassi B.u. 16. Nővérszálló 1. emelet A lelki Olvass tovább...