Miskolc Megyei Jogú Város 2021. augusztus 20-án Nívódíjat adományozott a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének.

A kitüntetéshez szeretettel gratulálunk és büszkék vagyunk Virág Judit és csapatának munkájára!

A Miskolci Alapszervezet több mint három évtizede küzd a daganatos betegekért. Igazi csapatmunkával végzik a megelőző és rehabilitációs munkájukat.

Virág Judit, az alapszervezet vezetője szerint ez a díj rengeteg ember munkáját ismeri el. Az eredményességhez mindenkire szükség van, minden kisebb és nagyobb segítségre.

Az átadó ünnepség itt látható, 1:41:32-nél kezdődik a Miskolci Alapszervezet Nívódíjának átadása.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Teremtorna – „Keveset mozgóknak,fogyókúrázóknak”  17.

  Időpont:  2016. május 11. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház Ez évben 17. alkalommal jöttünk össze a mai teremtornánkra. Igaz, hogy a mai napon szerettünk volna kimenni a Fitnesz-parkba, de a hűvös, borongós időjárás inkább bennmarasztalt Olvass tovább...

Alapszervezetek

GyöngyPosta Egerben – XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Az Egri Alapszervezet is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét GyöngyPosta programjához. Jöjjön el és vegyen részt a programunkon! Helyszín: Agria Park Bevásárlóközpont Időpont: 2017. január 28. szombat 14-17 óra között.

Alapszervezetek

MAJÁLIS és CIVIL SOKADALOM HATVANBAN

Időpont: 2017. május 1. Helyszín: Népkert Az ünnephez kapcsolódóan már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk. S miközben Lestyán Olvass tovább...