Miskolc Megyei Jogú Város 2021. augusztus 20-án Nívódíjat adományozott a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének.

A kitüntetéshez szeretettel gratulálunk és büszkék vagyunk Virág Judit és csapatának munkájára!

A Miskolci Alapszervezet több mint három évtizede küzd a daganatos betegekért. Igazi csapatmunkával végzik a megelőző és rehabilitációs munkájukat.

Virág Judit, az alapszervezet vezetője szerint ez a díj rengeteg ember munkáját ismeri el. Az eredményességhez mindenkire szükség van, minden kisebb és nagyobb segítségre.

Az átadó ünnepség itt látható, 1:41:32-nél kezdődik a Miskolci Alapszervezet Nívódíjának átadása.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem Időpont: 2022. március 8. 18 óra  Ugyan az elmúlt évben, a járványhelyzetre való tekintettel elmaradt a városi nőnapi köszöntés, idén, a korlátozások enyhítése és teljes eltörlése miatt Olvass tovább...

Egyéb

Tégy az egészségedért!

Felvilágosítás az egészséges életmódról a Toyota Díjugratón          

Egyéb

Felelősséggel és egészségtudatos életmóddal egészségünkért – Salgótarjánban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet „Egészségklubja” februári témája a Rákellenes Világnaphoz kapcsolódóan a Nemzetközi Rákellenes Unió 2016-18-as időszakra meghirdetett „We can. I can.” mozgósító szlogenhez kapcsolódott. A bevezető előadásban szó volt a Rákellenes Világnap szerepéről, az aktivizáló Olvass tovább...