Miskolc Megyei Jogú Város 2021. augusztus 20-án Nívódíjat adományozott a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének.

A kitüntetéshez szeretettel gratulálunk és büszkék vagyunk Virág Judit és csapatának munkájára!

A Miskolci Alapszervezet több mint három évtizede küzd a daganatos betegekért. Igazi csapatmunkával végzik a megelőző és rehabilitációs munkájukat.

Virág Judit, az alapszervezet vezetője szerint ez a díj rengeteg ember munkáját ismeri el. Az eredményességhez mindenkire szükség van, minden kisebb és nagyobb segítségre.

Az átadó ünnepség itt látható, 1:41:32-nél kezdődik a Miskolci Alapszervezet Nívódíjának átadása.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Nemzeti Rákellenes Nap üzenete Salgótarjánban   

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2018. április 10-én a  Balassi Bálint Megyei Könyvtárban tartotta Egészségklubját, melynek aktualitása a Nemzeti Rákellenes Nap volt. A hazai rákkutatás úttörőjének tekinthető Dr. Dollinger Gyula születésnapján 25 éve szervez Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gödöllői programok

Dr. MUCSI JÁNOS “ONLINE” FB csoportoldalunkon követhető szeptember 23-án és később visszanézhető: https://www.facebook.com/groups/583899778639428/ A dohányzás káros hatásai különösen a daganatos betegségekre, a leszokás lehetőségei és orvosi segítségei hamarosan! ÚTLEVÉL AZ EGÉSZSÉGHEZ! – 2 napos online Olvass tovább...

Egyéb

Nőnapi ünnepség Hatvanban 2013. március 7.

A Hatvani Alapszervezet tagjai és meghívott vendégei március 7-én nagyon szép, bensőséges műsorral ünnepelték meg a Nőnapot!