A Városi Nyugdíjas Klub és a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete tagjai Nőnapi  játékos, zenés  délutánon vettek részt a Kulturális Központban. A programot kosaras rendezvénynek hirdettük és az elkészített, otthonról hozott finomságok jelentették a megvendégelés különlegességét.

A délután egy közös fejtörővel indult, ahol a tagok, csapatmunkában 13+1 TOTÓT töltöttek ki. Meglepetés vendégünk volt a 4-LM Énekegyüttes. A férfiak közös énekkel és apró ajándékkal köszöntötték a hölgyeket. Állandó segítőnket Földesi Ernőt meglepetéstortával leptük meg születésnapja alkalmából, akinek köszönjük, hogy elhozta nekünk a 4-LM együttest és nagyon jó hangulatot biztosította a jelenlevőknek.

A rendezvényen részt vett Siklósi István Mezőberény Város polgármestere is és  az est folyamán köreinkben köszönhettük  Dankó Béla országgyűlési képviselőt is, aki személyesen köszöntötte a hölgyeket.

Olejné Mertz Judit

Képek az alábbi linken megtekinthetők:
http://opskk.mezobereny.hu/index.fcgi?rx&nyelv=hu&stype=1&stype2&menuparam5=10&menuparam_34=175

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 éves a Gyöngyösi Alapszervezet

Taggyűlés és születésnapi ünnepség – 2022. 11. 07. Alapszervezetünk megalakulásának 10. évfordulója alkalmából születésnapi ünnepséget szerveztünk 2022. november 7-én, hétfőn, a szokásos havi taggyűlésünkkel egybekötve. A program első részében megtartottuk a november havi taggyűlésünket, ahol Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tanszergyűjtés Debrecenben

A Debreceni Segítő Szolgálat és Alapszervezet beszámolója A Karitatív Testület meghirdette tanszergyűjtő akcióját 2021. augusztus 2-22-ig három áruházban. Augusztus 2-án a Tescóban 6 fő, az Intersparban 4 fő önkéntesünk szórólapozással, adományok átvételével segítette az akciót. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fitnesz és kézilabda mérkőzés

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2019. április 24-én a Gyöngyös fitnesz játszótéren tornáztak és különböző mozgást végeztek. Ugyanezen a napon Gyöngyös kézilabda meccsen vettünk részt, nagyon izgalmas volt, sokat izgultunk a Gyöngyösi sportolókért. Jó éreztük magunkat.