2013. március 2. 8-18 óráig: Egészségnap a Városi Sportcsarnokban, ahol a szűréseket végezzük és Meridián tornát is bemutatjuk.

2013. március 19. 16 óra: Dr. Kenessey Andrea belgyógyász: „Újrakezdés. Élet az emlőrák után” című előadása, és az Anita Hungaria divatbemutatója, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban.

2013. március 22. 10 órakor: Vetélkedőt középiskolás tanulók számára, „Oszlassuk el a tévhiteket a rákról!”címmel. Helyszín a Balassi Bálint Könyvtár (3100 Salgótarján, Kassai sor 2.)

2013. március 29. Részvétel a Mátraverebély-Szentkút Kegyhely Nagypénteki szertartásain
Önköltséges program, érdeklődjön: Kreicsi Mária Tel: +36-30-286-3422
E-mail: kreicsim@starjan.hu

Állandó programok:
A Sportklubunk minden csütörtökön 4 órától a József Attila Művelődési Központban fej-, nyak-, váll gyógytornát, és Meridiám 3-1-2 tornát tart.

Simonton tréning, a január 28-án indult két csoportnak, hétfőnként és keddenként 14. órától a József Attila Művelődési Központban (10+1 alkalommal).

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Teremtorna – keveset mozgóknak, fogyókúrázóknak

  2016. január 20-án újból elindítottuk az évek óta sikeres Teremtornánkat. Betegek, családtagok örömmel fogadták kímélő tornánkat, amit különösebb erőfeszítés nélkül végig tudtak csinálni. Büszkén elmondhatom,hogy a „Keveset mozgóknak, fogyókúrázóknak készült DVD film elkészítéséhez a Liga Olvass tovább...

Egyéb

Mi is ott voltunk Szent Ágota kegyhelyének megszentelésén

2013. június 9-én a Magyar Rákellenes Liga zarándokcsoportja részt vett azon az ünnepségen, amelyen dr. Spányi Antal Fejér megyei megyéspüspök megszentelte Szent Ágotának, az emlőbetegek védőszentjének tiszteletére készített emlékhelyet.

Egyéb

Bakonyszücs 2014.

Ismét együtt lehettünk egy hétig egri és miskolci barátainkkal