A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szeptember 15-én autóbuszos kirándulást szervezett ötvenkét fő részvételével.

„Testi-lelki feltöltődésMáriabesnyő Kegyhelyen és látogatás a Gödöllői Királyi Kastélyban”

 

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szeptember 15-én autóbuszos kirándulást szervezett ötvenkét fő részvételével.

A csodás, napsütéses őszeleji vasárnapon a csoport először Máriabesnyő Kegyhellyel ismerkedett meg. A misén való közös részvétel után a Gödöllői Királyi Kastélyban tettünk sétát, közben a parkban épp aznap megrendezett Országos Vadásznap látnivalói is színesítették a programot, ahol örömmel fedeztük fel a kiállítók között alapszervezetünk tagját, Csengődi Ottó természetszobrászt, akinek alkotásai mindig mindenkit csodálatra késztetnek. A gyönyörűen felújított Királyi Kastélyt, a Barokk Színházat, a Lovardát szakavatott idegenvezetéssel látogathattuk meg és a kastély történetéről szóló 3D-s filmet is láthattuk.

A közös programok után ki-ki megkóstolhatta a Parkban zajló vadétel főzőverseny finomságait, lefotóztathatta magát Sissi hasonmásával vagy kedvére válogathatott a vásárosok portékáiból.   

Délután egy szép élménnyel gazdagabban, testileg-lelkileg feltöltődve indultunk  vissza Salgótarjánba.

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Barangoló – fővárosunk legszebb templomai – Sziklakápolna

Klubtagjainknak szerveztük fővárosunk legszebb templomainak bebarangolását. A templomok közül a csodálatos “SZIKLAKÁPOLNA” ismertetőjét láthatjuk.   

Egyéb

A Naplemente nyugdíjasklub karácsonyi ünnepsége

2013. december 16-án részt vettünk a nyugdíjasklub karácsonyi ünnepségén.

Egyéb

Movember mozgalom

A férfiak egészségéért és a prosztatarák   ellen idén már ötödik alkalommal csatlakoznak önkéntesek a nemzetközi Movember-mozgalomhoz. A bajuszhuszárok 2013-ban is a prosztatarák ellen harcolnak ékes arcszőrzetükkel.