Óvodások úszásoktatása, kerékpártúra a szomszédos Heréd településre, május családi sportdélután voltak a Kerekharaszti Alapszervezet májusi programjai.

Május 7-én fejezték be az óvodásaink az úszást előkészítő vízhez szoktató programot. Alapszervezetünk minden évben támogatja a nagycsoportos gyerekek úszását.
Az idén 12 fő gyermek vett részt az oktatásban. A kicsik amellett, hogy megismerkedtek az úszás alapjaival, megtanultak a vízben is biztonságosan mozogni.

Május 19-én településünk apraja-nagyja kerékpárra pattant és ismét egy nagyon jó hangulatú kellemes családi kirándulássá vált a bicikli túra. Az eredeti uticéltól eltérően most a szomszédos Heréd településre karikáztunk, ahol nagyon kellemes fákkal teli játszótéren pihentünk. A gyerekek a játszótér játékait vették birtokba, a felnőtt férfiak fociztak. Természetesen nem maradt el a finom uzsonna sem. Nagyon jól esett a kellemesen fáradt csapatnak a zsíroskenyér paradicsommal, paprikával és új hagymával. Néhány órás aktív pihenés és kikapcsolódás után újult erővel indultunk hazafelé. A biztonságunkról most is a helyi polgárőrök gondoskodtak, amiért köszönettel tartozunk nekik!

Településünk óvodájában május utolsó péntekén a családi sportdélutáné a főszerep, ahol a szülők nagytestvérek közösen sportolnak versenyeznek a kicsikkel. Alapszervezetünk ezt az eseményt sporteszközök vásárlásával szokta támogatni, amit az idén is megtettünk. A kicsik örömmel vették birtokukba és már fel is használtuk a sportjátékok során.

A beszámolót készítette: Luklíder Jánosné, az alapszervezet elnöke.

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Rákos voltam, de már elmúlt! Asszem.

Szeretettel ajánljuk olvasóink figyelmébe Mészáros Mihály könyvét, amely a szerző internetes blogja alapján készült.   Mészáros Mihály – Rákos voltam, de már elmúlt! Asszem. „A Rák nem vicc, de humor nélkül belehalsz.” – ez is Olvass tovább...

Egyéb

Köszönet

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete ezúton is kifejezi hálás köszönetét azoknak a civil szervezeteknek és egyesületeknek, akik a 2013. november 29-én, Siófokon megtartott hagyományos Jótékonysági Vásáron részt vettek és adományaik egy részét szervezetünknek felajánlották. Olvass tovább...

Egyéb

Miskolc, 2013. október 4.

Miskolcon az Egészségnapon 28 fő vett részt PSA szűrésen, ebből egy főt küldtek további vizsgálatra. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ennek alkalmából egészség- és szűrőnapot szervezett a Magyar Rákellenes Liga miskolci szervezete az ITC Olvass tovább...