A Limfóma Klub 2016. május 18-án a Magyar  Hospice Alapítvány előadóját  látta vendégül.

Az alapítvány kiváló előadója, Sándor Brigitta egy nagyon fontos és jó témát hozott magával:

Merj segítséget kérni, mert nem vagy egyedül!

Ebben az előadásban segítséget kapott mind az érintett, mind a hozzátartozó. Hogyan tovább, ha az érintett kikerül a kórházból és tanácstalan?

Ebben nyújt  segítséget nagy szeretettel az alapítvány.

A Hospice szolgáltatásainak célja a Gondozott szeretetteljes ápolása, testi és lelki közérzetének javítása, a családtagok gondozói tevékenységének támogatása is. Az alapítvány  a beteg  és hozzátartozói számára  mindennemű szolgáltatását térítésmentesen nyújtja. Mind az otthoni, mind a kórházi ápolásban szakemberek végzik kiváló  munkájukat. Ezt tükrözi az alapítványról készült film is.

Az előadás nagy sikerű volt, sok kérdéssel,  amire vendég előadó készséggel  válaszolt.

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

A sugárterápiás mellékhatások megelőzésének lehetőségei az ápoló szemszögéből

Gurgolné Marcsa Krisztina, az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ diplomás ápolója lát el bennünket tudnivalókkal és tanácsokkal a sugárterápiás mellékhatásokról és kezelésükről. Minden érdeklődő figyelmébe ajánljuk.      

Alapszervezetek

Borsodnádasdi program – limfödéma, kineziológiai tapasz, nevek jelentése, eredete

Az első őszi előadásunkat 2017. szeptember 18-án tartottuk. A program első felében Horváth Ágnes gyógytornász megemlékezett a Limfóma Világnapjáról, a limfödéma masszázskezelését ismertette, valamint beszámolt a kineziológiai tapasz alkalmazási területeiről.                                             „ A program másik felében Vozár Gyuláné Olvass tovább...

Alapszervezetek

A gyógynövények életünk segítői – klubfoglalkozás Salgótarjánban

Az október 24-i Stresszoldó klub vendége Rigó István gyógynövény őstermelő, tanuló természetgyógyász volt. Sokan gyűltünk össze a zord idő ellenére is. Az előadó személyisége, tudása és rendkívül jó előadókészsége miatt a klubfoglalkozásnak csak az épület Olvass tovább...