A gyógyult és gyógyuló mellrákos hölgyek rehabilitációs táncklubja harmadik éves születésnapi gálaestjét tartotta a XVII. kerületi Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

A klub tagjai csodálatos csoportos és egyéni tánc teljesítményükkel kápráztatták el a művelődési ház színháztermének közönségét, tanúbizonyságot adva, hogy a közös tánc, a közösség ereje igen hasznos segítője a gyógyulásnak és a rehabilitációnak.

Prof. dr. Simon Tamás
a Magyar Rákellenes Liga elnöke

További információkat, képeket és elérhetőségeket talál a www.ujjaszuletes.eu honlapon, amelyen olvashatóak ezek a gondolatok is:
„Egy mozdulat olyan, akár egy pillanat, látszólag eltűnik, és nem marad más nyoma, csak az érzés, amit a mozdulat jelentett. Az izmaid azonban nem felejtenek. A tánc a mozgás legharmonikusabb, legkifejezőbb formája. Tánc közben megszűnik a külvilág, nem marad más, csak a zene és a mozgás.”

A klub vezetője és tagsága szeretettel várja minden érintett társuk jelentkezését!

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Előrehaladott emlőrákban is van remény

A nők körében világszerte az emlőrák a leggyakoribb daganatos betegség. Élete során minden 10 nő közül egynél megjelenik. Magyarországon évente közel 8000 új emlőrákos beteget fedeznek fel, az előrehaladott emlőrák pedig több száz nőt érint. Olvass tovább...

Egyéb

Február 4. Rákellenes Világnap – Tarts velünk!

Február 4-e a Rákellenes Világnap. Mindenki tehet valamit a rák ellen saját maga, családja, szerettei érdekében! Minden ember számít! Te ki vagy és mit teszel?   Használd az anyagainkat és juttasd el személyes üzeneted minél Olvass tovább...

Egyéb

Őszi kirándulás és főzőcske Hatvanban

Még a korán beköszöntött hűvös ősz is kedvünkben járt!