Időpont: 2024. május 1.
Helyszín: Népkert

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet önkéntesei az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztek a helyszínre.

Azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek. A sátrunk és a főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Mikor Horváth Richárd polgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt a tűz is belobbant! Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, fogadtuk a hozzánk betérő tagjainkat, vendégeket.

Nem változtattunk a szokásunkon, idén is bográcsgulyást főztünk kb.60 tagunknak és vendégeinknek.

Szakácsainknak: Bencze József, és Petrovics Géza volt, valamint mellettük egy kis kukta is sürgött forgott, Dianovics Krisztián leendő szakács tanuló! Köszönjük a finom ebédet, ami az utolsó cseppig elfogyott !

A finom ebéd után táncra is pendültünk, kedves barátunk, Takács Bálint tangóharmonikázott nekünk. Köszönjük Bálint, hogy Budapestről lecipelted a kedvünkért a harmónikádat,(vonattal) hogy még szebbé tedd a napunkat!

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával telt el az idei  majális!

Lazányi Jánosné elnök

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Hatvan Tv, Hatvani Hírlap, Zombori Kft.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tavasz a télben!

OGYIK Napraforgó Klub Túravezető: Lazányi Jánosné Gyönyörű napsütéses időben, 2020. február 21-én a hatvani OGYIK klub tagjai Hatvan –Zagyva parton sétáltak. OGyIK túránk ma 5,8 km, 7800 lépés a februári tavaszban! Lazányi Jánosné    

Alapszervezetek

Kisdózisú CT-vel végzett szűrővizsgálat

“Szuper kezdeményezés –https://www.koranyi.hu/jelentkezzen-tudorakszuresre/-  , a csoport tagjainak./ Aki dohányos, volt, vagy most is az./ 2024. május 30-án, lehetőség volt biztosítva egy teljesen új szűrő vizsgálatra, CT alapú mellkas és tüdő vizsgálatra / új szerkezettel, kiszűrik Olvass tovább...

Alapszervezetek

RSOE és Szekszárdi Alapszervezet együttműködése

RSOE (Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület)  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet rész vett az RSOE kihelyezett és (ONLINE) értekezletén, 2020.október. 01-jén, amely a Tolna megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Konferencia Teremben került megrendezésre. Szekszárdi Alapszervezet Olvass tovább...