A MRL Salgótarjáni Alapszervezet februári Stresszoldó Klubjának vendége  Sári Edina a „pauza” trilógia írónője és Szendi Horváth Éva újságírónő volt.

Az írónő szavait idézve:

„Remek hangulatú, közvetlen találkozón, nagyszerű hallgatóság és kérdezőség előtt beszélgetett velem Szendi Horváth Éva újságírónő-barátnőm tegnap Salgótarjánban, a Zenthe Ferenc Színház Szalonjában.
A harmadik percben felálltam a fotelből és leültem a lépcsőre, hogy protokollmentesen tudjunk diskurálni regényekről és mesékről, álmokról és tervekről, életről és halálról, szóval: az Életrevaló-ságról.
Csodás estébe hajló délután volt, köszönöm a meghívást és a névnapi megemlékezést a szervezőknek, Magyar Rákellenes Liga Salgótarján-nak, kiváltképp Vitek Eszter-nek!

Mi is köszönjük az írónőnek, Edinának és barátnőjének Évinek  a kedves, közvetlen beszélgetést, az útmutatást új életcélok eléréséhez, a MeNŐpauzából való felolvasást.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap – Salgótarjánban a sétát és kerékpározást választották a legtöbben

A Magyar Rákellenes Liga 1993-tól kezdve évente Nemzeti Rákellenes Napot szervez április 10-én dr. Dollinger Gyula (1849-1937) sebészprofesszor, egyetemi tanár születésnapján. A Nemzeti Rákellenes Nap üzenete az, hogy a társadalom minden rétegének nemre, korra való Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az Egri Alapszervezet tagjának kitüntetése

Szeretettel gratulálunk Bak Imréné Marikának, aki az augusztus 20-án este megrendezett Dobó téri díszünnepségen vette át a “Kiváló Munkáért” kitüntetést, melyet az Egri Megyei Jogú Város Közgyűlése adományozott számára. Az elismerést Habis László polgármestertől és  Olvass tovább...