Egész napos programra várta az Egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem április 16-án a hallgatókat és az érdeklődőket.
A rendezvényen előadások, egészségügyi szűrések, tanácsadás, véradás és számos sport program kipróbálására volt lehetőség.

Ezen a rendezvényen vettek részt az Egri Alapszervezet önkéntesei szűrésekkel, tanácsadással, valamint Fürné Mosoni Anit a az Egri Alapszervezet elnökének előadását hallgathatták meg az érdeklődők a „Férfi egészség” témában.

Köszönjük a lehetőséget, hogy ott lehettünk és részese lehettünk ennek a nagyszabású programnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gégések klubösszejövetele Miskolcon

MRL Miskolc 2018.10.17. Gége klub A Gége klub mai foglalkozásán a megváltozott munkaképességű személyek részére nyújtható szolgáltatásokról, támogatásról (foglalkozási-szemléletformáló-érzékenyitő szolgáltatásokról, adaptációs támogatásról) tartott előadást Jármai Ágota tanácsadó, amit kérdezz-felelek követett.

Alapszervezetek

Rózsaszín rendezvény Tabon

Október elseje a mellrák elleni küzdelem világnapja, de az egész hónap e szörnyű kór szembeni harcra és a szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet. A Magyar Rákellenes Liga Tabi Alapszervezete is a mellrákszűrés fontosságára, a Olvass tovább...

Ady receptre

Heves megyei önkéntes segítők találkozója

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Vezette: Gősiné Lusztig Ildikó Időpont: 2021. szeptember 2. A MRL Hatvani Segítő Szolgálat minden évben összehívja önkéntes segítőit egy kötetlen esetmegbeszélésre, ahol beszámolnak önkéntes tevékenységükről. Az idei találkozás kicsit másképp Olvass tovább...