Gyere, feledkezz meg egy órára a betegségedről, kényeztesd a lelked, érezd jól magad!

Tanácsadó: Majoros Bernadett és Habó Agnes

Időpont: 2023. november 16.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének mai klubfoglalkozásán kezünk ápolása volt a beszélgetés témája.

A téli kézápolás elengedhetetlen, mert a kezünk van kitéve a leginkább a külső környezeti hatásoknak. Így nagyon fontos, hogy télen is megőrizzük a védelmét és az egészséges állapotát.

Első lépésként a Planet Spa bőrradírral leradíroztuk a kezünket majd egy szuper kényeztető kézpakolás után az új hidratáló mézeskalács illatú kézkrémmel varázsoltunk ünnepi hangulatot a résztvevőknek. Az évek során a sok munkától megfáradt kezek szinte új erőre kaptak, bőrünk lágyabb, simább lett még az egyszeri kezelés hatására is.

Tanácsadóinknak, Majoros Bernadettnek és Habó Ágnesnek köszönjük a kedves törődést!

16-an vettünk részt!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Belügyminisztérium, Hatvan város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft, Hatvani Hírlap, DALI, Nagy Endre Rendezvényterem, AVON, Nőegylet.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egri programok

Két programra hív az Egri Alapszervezet. Szeretettel várják az érdeklődőket.

Alapszervezetek

Örökmozgók Hete – hatvaniak kirándulása Szolnokra

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Hatvani alapszervezet 8 tagja ellátogatott 2021. június 28-án Szolnokra. Vonattal érkeztünk Szolnokra a rózsák birodalmába, csodálatos illat és szépség fogadott bennünket. Nagyon boldogok voltunk, hogy ezt a lehetőséget választottuk. Megszámlálhatatlan Olvass tovább...