Gyere, feledkezz meg egy órára a betegségedről, kényeztesd a lelked, érezd jól magad!

Tanácsadó: Majoros Bernadett és Habó Agnes

Időpont: 2023. november 16.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének mai klubfoglalkozásán kezünk ápolása volt a beszélgetés témája.

A téli kézápolás elengedhetetlen, mert a kezünk van kitéve a leginkább a külső környezeti hatásoknak. Így nagyon fontos, hogy télen is megőrizzük a védelmét és az egészséges állapotát.

Első lépésként a Planet Spa bőrradírral leradíroztuk a kezünket majd egy szuper kényeztető kézpakolás után az új hidratáló mézeskalács illatú kézkrémmel varázsoltunk ünnepi hangulatot a résztvevőknek. Az évek során a sok munkától megfáradt kezek szinte új erőre kaptak, bőrünk lágyabb, simább lett még az egyszeri kezelés hatására is.

Tanácsadóinknak, Majoros Bernadettnek és Habó Ágnesnek köszönjük a kedves törődést!

16-an vettünk részt!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Belügyminisztérium, Hatvan város Önkormányzata, Hatvani Albert Schweitzer Kórház – Rendelőintézet, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft, Hatvani Hírlap, DALI, Nagy Endre Rendezvényterem, AVON, Nőegylet.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap – Eger

Szűrésekkel, tanácsadással várta az érdeklődőket március 6-án a Keviko Prevencio Kft, Eger Város Védőnői a Családokért Alapítvány és a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete. A program része volt a PSA szűrés, önvizsgálat tanítás, vércukor, koleszterin, Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Tavasztól – nyárig: a Borsodnádasdi Alapszervezet beszámolója

Kirándulás májusban május 27-ére kaptunk időpontot a Parlament látogatására, ahová polgármesterünk, Kormos Krisztián, valamint Riz Gábor országgyűlési képviselő segítségével kedvezményesen jutottunk be. Reggel 8 órakor indultunk Borsodnádasdról két busszal, olyan nagy volt az érdeklődés. Budapesten Olvass tovább...

Alapszervezetek

Keringésjavító és stresszoldó gyógytorna Salgótarjánban

2017.01.30-én Vitek Annamária gyógytornász vezetésével keringésjavító és stresszoldó gyógytornán vehettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjai.