Az Egri Alapszervezet beszámolója

November 22-én az Egri Kertvárosi Óvoda felkérésére egészségügyi szűréseket szerveztünk az óvoda dolgozóinak és a szülőknek.

Az óvodában a nap folyamán maguk a óvodás gyerekek is ráhangolódtak  erre az egészségnapra. Egészséges ételeket, változatos gyümölcsöket fogyasztottak, felvilágosító előadást is hallgathattak az egészséges táplálkozásról. Kirakós játékokkal tudatosult bennük, hogy melyik élelmiszer fogyasztása egészséges.

A program szervezéséért köszönet az óvoda vezetőjének, hiszen az óvodás korú gyermekek még fogékonyak és könnyű az érdeklődésüket felkelteni az egészséges táplálkozásra.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Csak egy csepp vér az egészségért

Prosztataszűrés az Egri Alapszervezet szervezésében 2016. november 7-én 9-11 óra között, az EKMK Forráspont Lisziben.

Alapszervezetek

12. RÓZSASZÍN SÉTA MEZŐBERÉNYBEN

2023. október 21-én a szervezők és a jelenlévők számára is meglepetéssel készült két mezőberényi diák a rózsaszín sétára. A program kezdéseként Babinszki Panna és Mankó Kata könnyeket csaltak a résztvevők szemébe, amikor elénekelték az “Most élsz” Olvass tovább...

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó rózsaszín rendezvény Hatvanban

Időpont: 2022. október 7. péntek 14 óra A kampány első napján, október 1-jén ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre. Évente kb. 9 ezer rosszindulatú Olvass tovább...