Az Egri Alapszervezet 2015 november 10- i klubrendezvényén  a Markhot Ferenc Kórház onkológus főorvosa, Dr. Kner Erika tartott figyelemfelhívó előadást az emlőrákról, kezeléséről és az önvizsgálatról. Sajnos a nők harmadik leggyakoribb daganata,  minden 10. magyar asszonyt érint, főleg a 45-65 év közötti korosztálynál fordul elő leggyakrabban.

A statisztika szerint Magyarországon  évente 7500 új megbetegedés fordul elő és évente mintegy 2300-an halnak meg ebben a betegségben – mondta a főorvos asszony.

Ezért kérünk minden nőt és természetesen a férfiakat is, ha észrevesznek valami elváltozást a melleikben, azonnal forduljanak szakemberhez, mert korai felismeréssel ez a daganatos betegség jó eredménnyel gyógyítható.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A szűrés lehetőség a gyógyulásra – Tiszafüred város rózsaszínben

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM Tiszafüred Város Önkormányzatának a támogatását! KÖSZÖNÖM Rozványi Balázs Elnök Úrnak (a Magyar Rákellenes Liga elnöke) megtisztelő jelenlétét! KÖSZÖNET Vargáné Balogh Irén Alpolgármester Asszonynak, Dr. Sebő Éva Főorvos Asszonynak, Dr. Borsos Anikó Főorvos Asszonynak, Dr. Beranek Lászlónénak, Olvass tovább...

Klubfoglalkozás

Ajtódíszeket készítettek a Kézműves klub tagjai

Nagy lelkesedéssel készült az ajtódísz a Kézműves klub júniusi foglalkozásán.

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés Hatvanban, a Tesco Áruházban

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából  Vigyázz! Kész! Fűzz! Együtt a méhnyakrák ellen! gyöngyfűző programot szervez Időpont: 2019. január 26. szombat 10 – 13 óráig Helyszín: TESCO Áruház Hatvan Az aktivitásunk Olvass tovább...