Május 6-án és 13-án a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete két Heves Vármegyei település, Pétervására és Ostoros meghívására Egészségnapon vett részt.

Véradás, tüdőszűrés, különféle ingyenes egészségügyi szolgáltatások, önvizsgálati módszerek ismertetése, tanácsadás, állapot felmérés is az egészségnapi program része volt.
Köszönjük a meghívást. Köszönjük, hogy minden évben részesei lehetünk ezeknek a rendezvényeknek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

VIII. Városi Sportos Egészségnap Salgótarjánban

 Gyönyörű tavaszi időben került megrendezésre 2019.03.30-án Salgótarjánban a Városi Sportcsarnokban a VIII. Városi Sportos Egészségnap. A rendezvényen meghívott partnerként most is, mint minden évben, jelen volt a MRL Salgótarjáni Alapszervezetének önkéntes csapata és a délelőtt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség hete Debrecenben

A Debreceni Hatvani István Általános Iskolában idén is megrendezik az Egészség hetét, melynek célja az egészséges életmód népszerűsítése. A felnőttek előadást hallgathatnak meg a Magyar Rákellenes Liga képviselőjétől. Részleteket a dehir cikkében olvashat.  

Alapszervezetek

II. Veterán Tűzoltóautó Szépségverseny Németkéren

Helyszín: Németkér Sportpálya és Szabadidőpark Időpont: 2019.augusztus 03. A rendezvény a Németkér Község önkormányzata, a Tolna megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tolna megyei Tűzoltó Szövetség, a Németkéri Német Nemzetiségi Önkormányzat közös szervezésében valósult meg. A Magyar Olvass tovább...