A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet Múzeumbarát tagjai április 19-én a Természettudományi Múzeumba látogattak el.

A Nemzeti Múzeum épületéből kiköltöző Magyar Természettudományi Múzeumnak új kiállítóhelyre volt szüksége, miközben kinőtte a rendelkezésre álló raktárakat is. Egy 1994-es kormányhatározat a múzeumot a Ludovika Akadémia épületegyüttesében helyezte el.

1995 óta beköltözhetett ide az Ásvány- és Kőzettár, az Embertani Tár, a Föld- és Őslénytani Tár, a Könyvtár, az Állattár Madár- és Emlősgyűjteménye, a Molekuláris Genetikai Laboratórium, valamint az MTA-MTM Állatökológiai és Paleontológiai Kutatócsoportjai.

Élményekben gazdagodva tértünk haza egy vidám nap után.

Lazányi Jánosné
az  Alapszervezet elnöke

Támogatóink:  Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft., Grassalkovich Művelődési Ház, Nagy Endre Rendezvényterem, Liszt Ferenc Művelődési Ház (Dali)

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ízelítő rendszeres összejöveteleinkből Miskolcon

Ha kedd, akkor asszonytorna:   Minden hónap első szerdája a gégeműtöttek klubnapja (most szülinappal):   Minden héten szerdán beszédtanulás gégeműtötteknek:

Alapszervezetek

Füst-öl! Pályázati felhívás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei általános iskolák első osztályosai számára

A Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat és  a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya   címmel dohányzás prevenciós pályázatot hirdet általános iskolák első osztályosai részére Cél: a gyermekek körében a passzív dohányzás megelőzése, a szülők és dolgozók Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet 2017. januári programja

2017.01.17. Egészségklub „Misszió” Dokumentumfilm az önkéntes munkáról Balassi Bálint Megyei Könyvtár 16-18 óra       2017.01.25 . „Gyöngyposta” Együtt a méhnyakrák prevenció jegyében! Helyszín: Siti Múzeum tér 1400-1600 Kerekasztal szakemberek bevonásával  A helyszínen 14 órától figyelemfelkeltő Olvass tovább...