A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a korlátozások megszüntetése jóvoltából ismét megtarthatta évzáró adventi ünnepi rendezvényét 2022. november 25-én.

A jelenlévők köszöntése után verses, zenés ünnepi műsor volt a programon, majd meggyújtva a fény várásának első gyertyáját, egy perces néma csendben idéztük fel elveszett társaink arcát, közös emlékeinket. Ezután az elnök pezsgős pohárköszöntője következett: „Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka.

Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!” 
 

A finom ebéd és házi sütemények elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Dietetika

Sütőtök – nemcsak sütve jó! Novemberi receptajánlatunk

A sütőtök őshazája Közép- és Dél-Amerika trópusi része, az inkák, a maják és az aztékok jellegzetes táplálékai közé tartozott. Amerika felfedezése után került Európába, hamar közkedveltté vált. A XVI. század óta ismert és termesztett növény Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás és gombaszedés

A MRL Gyöngyösi Alapszervezetének néhány tagja gombaszedéssel összekötött sétát tett Mátraháza és Mátrafüred között. A ködös idő ellenére jól éreztük magunkat, ha az idő engedi újból megismételjük a sétát, és a szép természetben történő jelenlétünket.

Egyéb

Testi-lelki feltöltődés Máriabesnyő Kegyhelyen és látogatás a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szeptember 15-én autóbuszos kirándulást szervezett ötvenkét fő részvételével.