A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója

Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon 

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók mellett szépszámú érdeklődő is megtekintette az akadályfutók próbatételeit.

Felkérésre a Liga szakképzett önkéntesei a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrőbuszban és sátrakban állapotfelmérést, szűrővizsgálatokat végeztek, tanácsadást adtak.

Az idei viadal támogatott szervezete a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a szervezők tervei szerint egy vénaszkenner beszerzésére fordítják a rendezvény bevételét.

Az eredményhirdetés előtt ünnepélyes keretek között örömmel hirdette ki az adománygyűjtő egyesület részéről Bulyovszki  Vera, hogy az összeg a vénakeresőre összegyűlt.

Az alapszervezet vezetője hálás köszönetet mondott a szervezőknek, a résztvevőknek, a támogatóknak, hogy mind a betegek, mind a szakszemélyzet életét, munkáját megkönnyítő orvosi műszer megvásárlása valóra válhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretettel adni – szívpárna készítés emlőműtött betegeknek

2024 április 23.-án a MRL Magyarpolányi Alapszervezete a taggyűlése keretén belül 50 db szívpárnát készített a mellműtéten átesett nők számára, melyet kórházakon keresztül juttat el az érintettekhez. A szívpárnák készítéséhet az alapanyagokat adományokból sikerült megvásárolni. Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Egy nap a nőkért” Salgótarjánban

“Egy nap a nőkért” – Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében Figyelemfelkeltő sétát és programot szervezett 2017. október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Jótékonysági Est a Miskolci Nemzeti Színházban

Jöjjön el 2018. október 13-án a Miskolci Nemzeti Színház Jótékonysági Estjére! Belépőjegyével egy UHD endoszkópos torony beszerzését támogatja a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti osztály számára. Fellépők: Az est rendezője: Radnai Erika Jancsó Dóra Seres Ildikó Olvass tovább...