A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi klubfoglalkozás témája személyi biztonságunk megvédése volt.

A Balassi Bálint Megyei Könyvtár Klubtermében 2022. május 10-én a felkért előadó, Kiss Andrea rendőr alezredes, nyomozó nagyon érdekes, figyelemfelkeltő előadást tartott. Számos személyes tapasztalatát mesélte el az emberek elkövethető viselkedési hibáiról, amelyeket az „unokázós” vagy egyéb csalók, zsebtolvajok kihasználnak ezáltal megkárosítva sok embert.

Az elmondottakat egy rövidfilm levetítésével is szemléltette. A program végig interaktív volt, az előadó irányította kérdés-felelet formájában.

Nagyon sok hasznos praktikát, tanácsot hallhattunk, láthattunk, amelyeket alkalmazva sikeresen védekezhetünk a személyi biztonságunkat veszélyeztetőkkel szemben.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Együttműködés

Sorstárs Képtár az Auchan áruházakban

Októberben egy rendhagyó programmal találkozhattok az AUCHAN áruházakban! A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezete Add tovább a mosolyodat! közössége a Sorstárs Képtár “Meggyógyultam” című kiállításával, a Liga alapszervezeteinek önkéntesei pedig egy ismeretterjesztő aktivitással szeretnék felhívni Olvass tovább...

Alapszervezetek

6. nyílt nap a Markhot Ferenc Kórházban, ingyenes szűrésekkel

6. NYÍLT NAP lesz az egri Markhot Ferenc Kórházban 2016. október 20-án 10-16 óráig. Előzze meg a betegséget, törődjön többet egészségével! Vegyen részt ingyenes szűréseinken!

Alapszervezetek

Rózsaszín séta és mise az emlőbetegekért Egerben

Az Egri Alapszervezet 2019. október 8-án tartja Rózsaszín október című napját az emlőrák korai felismerése érdekében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 13 órától előadások lesznek: Dr. Gundy Sarolta klinikai onkogenetikus, az MTA kandidátusa: A környezet és Olvass tovább...