Bábonymegyer településen kiégett egy családi ház. A házat egy 5 gyermekes család vette meg a közelmúltban és éppen felújítása zajlik.
A Siófoki Alapszervezet nevében adományt adtunk át Bábonymegyer Polgármesterének, aki a család megsegítésére gyűjtést szervez és tárolja a felajánlott dolgokat, lehetőséget biztosítva a családnak, hogy éppen  szükséges dolgokat magukhoz vegyék.
Az adományban a cipő  és ruházaton kívül pelenkát, tisztálkodási szereket,  lázmérőt, edényeket, tartós élelmiszert, takarókat is vittünk.
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Többszázan indultak sétára Salgótarjánban az emlőrák és a méhnyakrák ellen

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve 2015. október 2-án szakmai konferenciát és figyelemfelkeltő sétát szervezett az Emlőrákellenes Világnap alkalmából. Az előző hat év rendezvényeitől eltérően, bővebb üzenettel, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap Egerben

A Keviko Prevenció Védőnői Szolgálató Kft. szervezésében Orchidea egészségnapra várunk minden kedves érdeklődőt. Helyszín: Eger, Barkóczy u. 15. Időpont: 2018.03.09. Ingyenes szűrések (vérnyomás, vércukor, koleszterin, valamint korlátozott számban 50 év feletti férfiaknak PSA)

Alapszervezetek

Egészségnap-Futófesztivál Hatvanban

A 2018. április 14-ei Városi Egészségnap és Futófesztiválon nagyon sokan keresték fel az ingyenes szűrővizsgálatokat és a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének asztalát! Önkénteseink tájékoztató kiadványokkal látták el a hozzánk segítségért fordulókat, mulázsok segítségével tanították az Olvass tovább...