Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen – Gyöngyösön

  A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezet tagsága meghívott bennünket 2016. október 7-én 17 órára, az Emlőrák Ellenes Világnap alkalmából ismét megrendezésre kerülő figyelemfelkeltő sétájukra és az azt megelőző előadásra. Dr. Gulyás Zoltán szülész-nőgyógyász, klinikai szakonkológus „Rosszindulatú Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hívás klub

Április 9-én 13.30 órától ragyogó napsütéses, meleg időben érkeztek a tagok klubfoglalkozásra, az Onkoradiológia Klinika szeminárium termébe. A foglalkozáson 42 fő vett részt. Kozempel Zsuzsánna klubvezető üdvözölte a megjelenteket. Külön köszöntötte az előadókat: Kocsis Antal Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gödöllői Alapszervezete – 3. összejövetel

Kedves Violetta küldöm a 3. összejövetelünk összefoglalóját. Mint eddig mindig, most is csodálatosan jó hangulat uralkodott. 1./ Ízelítőként Papp Imre alapító tagunk bemutatta páros táncát, – aki Salsában is kitűnő. 2./ A jó kedvhez hozzájárult Olvass tovább...