Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap – Egészségséta Debrecenben

A Nemzeti Rákellenes Nap „Séta az egészségért” programra 2021. április 10-én a Debreceni Alapszervezettől 20 fő regisztrált: Kozempel Zsuzsánna, Kozempel Emőke, Piros Zoltánné, Boros Csaba, Boros Csabáné, Benes Lászlóné, Földi Irma, Nagy Éva, Sebők Jánosné, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Díszoklevelet kapott Szikla József, a Szekszárdi Alapszervezet elnöke

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója díszoklevelet adott át Szikla Józsefnek, az Igazgatóság érdekében végzett tevékenysége elismeréséért. Az elismerés alapja a két szervezet jó együttműködése. Gratulálunk!  

Alapszervezetek

Betegek Világnapja Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete városnéző sétát szervezett február 11-én, a Betegek Világnapja alkalmából. Felkértük Melczer László idegenvezetőt, hogy sétáljon velünk és az egri belváros egy ki darabkáját mutassa be nekünk. A Dobó térről Olvass tovább...