A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Vezette: Gősiné Lusztig Ildikó
Időpont: 2021. szeptember 2.

A MRL Hatvani Segítő Szolgálat minden évben összehívja önkéntes segítőit egy kötetlen esetmegbeszélésre, ahol beszámolnak önkéntes tevékenységükről.

Az idei találkozás kicsit másképp alakult, hisz a pandémia miatt nem találkozhattunk sem a kórházban fekvő betegekkel, sem a tagjainkkal.

Mai esetmegbeszélésünkön Lusztig Ildi kérésére beszámoltunk az elmúlt egy év történéseiről, örömeinkről, bánatunkról, hogy éltük meg a covid járványt?

Végre együtt lehettünk! Nagy örömmel üdvözöltük egymást: Hatvani, Kerekharaszti, Zagyvaszántói, Ecsédi, Rózsaszentmártoni, Gyöngyösi, Gödöllői, Budapesti, Egri önkéntes társainkkal.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                  

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Újévi gyalogtúra és vidám együttlét

Január 9-én a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet bátor tagjai a csúszós, esős idő ellenére megtartották újévi gyalogtúrájukat a Zagyva folyó partján. Bemelegítésképp, mivel egy kicsit elkényelmesedtünk az ünnepek alatt, a Segítő Szolgálat helyiségében tornáztunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Limfóma Világnap alkalmából kerékpározás Hatvanban

2020-09-17 A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálatának beszámolója Időpont:  2020. szeptember 13 – 15. Helyszín:  Hatvan A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata a város lakosságának meghirdetett kerékpáros felvonulását a kialakult járványhelyzet miatt lemondta. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó rendezvény Hatvanban az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából

Időpont: 2019. január 26. szombat  10-13 óráig Helyszín: TESCO Áruház, Hatvan A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet közös szervezésben az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztő Irodável, a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálattal és a Mályvavirág Alapítvánnyal Olvass tovább...