Időpont: 2016. szeptember 20.
Helyszín: Apc, Lőtér

Egy csodálatos napot töltöttünk a Magyar Rákellenes Liga Apci Alapszervezet által szervezett Sportnapon!

A Rózsaszentmártoni Alapszervezet tornabemutatója után csoportos tornán vettünk rész, majd gyalogtúrára mentünk a közeli erdőbe. Ezt követően ügyesebb  társaink gyakorolták a céllövést, majd a  finom ebéd után relaxáltunk, beszélgettünk, ismerkedtünk az újonnan belépett tagjainkkal, rég nem látott társainkkal.

A Heves megyei alapszervezetek közül a következők vettek részt a Sportnapon, ezzel is erősítve szoros barátságunkat, a jó együttműködést, egymás segítését:
Hatvan, Kerekharaszt, Zagyvaszántó, Rózsaszentmárton, Gyöngyös, Eger és a vendéglátó Apc tagjai közül nagyon sokan eljöttek a mai napon.

Köszönetet szeretnénk mondani az apci elnök asszonynak, Gellénné Rezsnyák Erikának és önkéntes segítőinek a remek szervezésért, szíves vendéglátásért!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Salgótarjáni Alapszervezet – decemberi program

„Angyal zenéje, gyertyafény – kincses kezem hogy lett szegény? Nem adhattam ma semmi mást, csak jó, meleg simogatást.” (Áprily Lajos) 2015. december 15. 10 óra Önkénteseink az onkológiai osztály betegeit meglátogatják, megajándékozzák advent alkalmából „Ünnepi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Felvilágosító program szakközépiskolásoknak Hatvanban

Emlő – Here önvizsgálati film vetítése, beszélgetés a tanulókkal Időpont: 2018. október 3. Helyszín: Damjanich János Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet 2018. október 3-án a Damjanich János Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Olvass tovább...

Alapszervezetek

PSA szűrés az Egészségügyi Világnap alkalmából Egerben

Az Egri Alapszervezet ingyenes prosztataszűrést szervez 2019. április 1-jén 9-12 óra közott az EKMK LISZIBEN. Várjuk az érdeklődőket!