Az Egri Alapszervezet programja

II. János Pál pápa 1992-ben elrendelte, hogy február 11-e legyen a Betegek Világnapja.

A megemlékezéssel az Egyház kívánta háláját és elismerését kifejezni mindazoknak, akik életüket szentelték annak, hogy a betegekkel, szenvedőkkel foglalkozzanak.

Az Egri Alapszervezet öt fős csapata ezen a napon is sétált a betegekért, ápolóikért, csodálatos havas időben, jó levegőn.

Ezzel a sétával mi is tettünk egy nagy lépést egészségünk megőrzése érdekében.

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Miskolc Miskolcért jótékonysági koncert

Jegyvásárlással és a koncerten való részvételével támogassa Ön is a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyak Sebészeti Osztályát.

Alapszervezetek

Rózsaszín séta és előadás Sárszentágotán

A Sárszentágotai Alapszervezet szeretettel várja az emlőszűrésre meghívót kapott hölgyeket, továbbá minden érdeklődőt októberi programjaira: Október 5. 13-16 óráig, Sárszentágotai Kultúrház Program: Tanácsadás, szűrések Szívpárna készítés Október 6. 15 óra, Kultúrház előtti tér Program: Rózsaszín Olvass tovább...

Alapszervezetek

Isaszegen az 1848-as szabadságharc nyomában

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezetének “Add tovább a mosolyodat” közössége elindította túráit Mezeiné Dobó Klára vezetésével. Ezévi első kirándulásunk 2022. január 15- én az 1848 – as szabadságharc nyomában Isaszegre vezetett. A 15 fős Olvass tovább...