Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy Az év legjobb Tolna megyei Civil szervezete díjat a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete nyerte el.

A díj ünnepélyes átadására 2021. február 2-án 14 órakor került sor a Tolna Megyei Önkormányzat hivatalos helyiségében. Az átadás szigorúan zárt körben, a járványügyi szabályok betartása mellett történt.

Szeretettel gratulálunk a díjhoz a Szekszárdi Alapszervezet vezetőjének, Szikla Józsefnek, és az alapszervezet tagjainak a kitartó, fontos munka és nagyon jó helyi kapcsolatok építése alapján odaítélt kitüntetéshez.  

Az átadón a sajtó is jelen volt. 

Kapcsolódó bejegyzések

Hegyvidéki Alapszervezet

Ajtódíszek a Kézműves foglalkozáson

A RákÁSZ Kézműves klub foglalkozásán ajtódíszeket készítettek. A résztvevők gyönyörű, színes anyagokkal dolgoztak és szemet gyönyörködtető alkotások készültek.

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek megbeszélése

Időpont: 2024. január 10. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat helysége A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében 2024 év első megbeszélésére került ma sor. A megbeszélést vezette: Gaál Imre elnökhelyettes, Gősiné Lusztig Ildikó önkéntes koordinátor Napirendi témáink: Programjaink Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2024. január 22. Vezeti: Kiss Anett pszichológus 2024. évben is folytatódik a pszichológus szakember által vezetett stresszoldó csoportfoglalkozásunk. A csoportról: A stresszoldó csoportfoglalkozásokon havonta egy alkalommal találkozunk, előre egyeztetett Olvass tovább...