Eleged van a bezártságból?  Petyhüdtek az izmaid?

Kicsit tartasz még attól, hogy elkaphatod a vírust? Szívesen kimozdulnál otthonról, de még nem mersz nagyobb közösségbe menni?

Sportoltál a karantén alatt is? Szeretnéd megőrizni az edzettséged?

Tarts velünk az Örökmozgók Hetén! Mozdulj ki otthonról magadban vagy barátaiddal, kisebb vagy nagyobb közösséggel, családtagjaiddal vagy alapszervezeted tagjaival július 4. és 12. között! Sétálj, kirándulj, tornázz, kerékpározz! Gyűrd és gyűjtsd a kilométereket jó közérzeted és egészséged védelmében! Vezesd az Örökmozgók Naplót és nyomd fel a Facebookra a fényképeid az #Örökmozgók hashtaggel! Másokat is érdekel, merre jártál, mennyit mozogtál.

Örökmozgók Hete

  1. július 4-12.

#Örökmozgók

(https://rakliga.hu/blog/2020/04/29/orokmozgok-program-meghivas-az-egeszsegunk-erdekeben/)

Lájkold, ha tervezel mozgást erre a hétre! Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Vigyázz magadra és társaidra! Tartsd meg a járványügyi készültség szabályait! Használd a fertőtlenítőt, hordj maszkot és tarts távolságot, ha szükséges!

Várunk az Örökmozgók Hetén!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta a Limfóma Világnap alkalmából Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet beszámolója Szeptember 15-én 11 órától gyülekeztek a ligatagok a Klinika villamos-megállóban, ahol mindenki kapott egy zöld kitűzőt. Hajdúböszörményből két 80 éves ligatagunk is bejött, valamint egy Hajdúszoboszlóról. 11:30 órakor elindult a csapat Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyalogoljunk, sétáljunk együtt

2020-09-18/ A Debreceni Segítő Szolgálat és Alapszervezet beszámolója a nyári mozgásos programokról Július 13. 6-an gyűltünk össze, mivel ma is volt a Karitatív Testület nyári gyerektábora, ahol önkénteseink (akik közül többen gyalogoltak korábban) részt vettek. Olvass tovább...

Egyéb

Hatvan-Boldog kerékpártúra

Gyalog is megtették a távot néhányan