A Bory-vár megtekintése

Kirándulás Székesfehérvárra – A Bory-vár megtekintése

Időpont: 2015. június 23. kedd

Bory Jenő építészmérnök, szobrászművész különleges építészeti, szobrászati alkotásaiban gyönyörködhettünk a mai napon. A Bory-várat saját elgondolásai, tervei alapján két keze munkájával hozta létre. Emléket emelt művészi álmainak, munka- és hitvesi szeretetének. Valójában a vár Bory Jenő és felesége közös művészi alkotása.

A középkori Romkerthez, a Szent Anna kápolnához, az Országalmához és a Püspöki palotához is ellátogattunk. Sétáltunk a város főutcáján, de a Plázát sem hagytuk ki!

Egy nap kevés, hogy Székesfehérvár nevezetességeit végignézzük. Visszatérünk!!

A Hatvani Alapszervezet tagjai örömmel vettek részt ezen a kiránduláson! A borús, esős idő ellenére jó hangulatban telt el a nap, pozitív élményekkel töltődve indultunk haza.

20 fő vett részt a székesfehérvári kiránduláson

Lazányi Jánosné elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Beszámolók külföldi rendezvényekről

Beszámoló az ECL betegtámogató munkacsoportjának budapesti találkozójáról

2017.március 20-21-én a Magyar Rákellenes Liga és az Európai Rák Ligák Szövetsége (Association of European Cancer Leagues, ECL) Budapesten rendezte meg az ECL-en belül működő betegtámogató munkacsoport (Patient Support Working Group, PSWG) tavaszi találkozóját. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Remény és szépség napja Salgótarjánban

2019-11-20 A CsillámVilág Kft. évekkel ezelőtt útjára indított egy programot, amelyet – a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének közreműködésével – először hívtak életre Salgótarjánban. A kezdeményezés célja, hogy az önkéntes hennafestők csodaszép motívumokon keresztül adják Olvass tovább...