A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Senior Nordic Klubbal emléktúrát szervezett Salgó várához a március 15-i ünnepi megemlékezésekhez kapcsolódva.

Korai indulással Salgó várát egy rövidebb, könnyebb és egy hosszabb erdei útvonalon közelítette meg külön-külön egy harminc fős és egy negyven fős csapat. A vár tövében 10 órakor ünnepélyes keretek között történt az új Petőfi emléktábla felavatása, koszorúzása.

A szikrázó napsütésben látható volt az Alacsony Tátra hó sipkás vonulata és körben a gyönyörű panoráma a „völgyvárossal”.

Jó volt látni a sok mosolygós arcot, önfeledt beszélgetést.

Ismét együtt mozdultunk, emlékeztünk nagy költőnkre és tettünk az egészségünkért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvaniak kirándulása Egerbe

A Hatvani Alapszervezet tagjai Egerben jártak. 2018. augusztus 12-én, vasárnap a Mátrába indultunk kirándulni. Amikor utazás közben megtudtuk, hogy Egerben a Magyarok vására van ma, tovább utaztunk Egerbe. A Magyarok vására kirakodóvásár, ahol igazi magyar ízeket Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségfórum a rákbetegekért

A Szolnoki Alapszervezet 20 fővel részt vett az Egészségfórum a Rákbetegekért rendezvényen a “Rák ellen-, együtt-, egymásért” JNSZ Megyei Egyesület szervezésében. Program: Dr. Szmolka Gábor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Fájdalom Ambulancia szakorvosa előadása Olvass tovább...