A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Senior Nordic Klubbal emléktúrát szervezett Salgó várához a március 15-i ünnepi megemlékezésekhez kapcsolódva.

Korai indulással Salgó várát egy rövidebb, könnyebb és egy hosszabb erdei útvonalon közelítette meg külön-külön egy harminc fős és egy negyven fős csapat. A vár tövében 10 órakor ünnepélyes keretek között történt az új Petőfi emléktábla felavatása, koszorúzása.

A szikrázó napsütésben látható volt az Alacsony Tátra hó sipkás vonulata és körben a gyönyörű panoráma a „völgyvárossal”.

Jó volt látni a sok mosolygós arcot, önfeledt beszélgetést.

Ismét együtt mozdultunk, emlékeztünk nagy költőnkre és tettünk az egészségünkért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Advent Egerben

Bensőséges adventi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete a Bartakovics Béla Közösségi Házban december 13-án. Vörösné Kiss Noémi, a Markhot Ferenc Kórház ápolási igazgatóhelyettese Ady Endre Karácsonyi Rege című versével nyitotta meg a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra az Erdőteleki Arborétumba

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai Erdőtelekre túráztak. Az Erdőteleki Arborétumot néztünk meg. Sok gyönyörű virágok láttunk. Nagyon jól éreztük magunkat az arbarétum friss levegőjében a madarak csicsergése mellett.

Alapszervezetek

Az öngyógyító technika: a Gy36-os Zusanli pont

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.05.06-i Mozgásklubnap kiemelt témája a Gy36-os Zusanli pont masszázsának az egészségre gyakorolt hatása volt. Az SBTC Sporttelep területén, a szabadban megtartott délelőtti klubnapon dr. Kajtor Erzsébet, okleveles meridián klubvezető, felidézte a Olvass tovább...