A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Senior Nordic Klubbal emléktúrát szervezett Salgó várához a március 15-i ünnepi megemlékezésekhez kapcsolódva.

Korai indulással Salgó várát egy rövidebb, könnyebb és egy hosszabb erdei útvonalon közelítette meg külön-külön egy harminc fős és egy negyven fős csapat. A vár tövében 10 órakor ünnepélyes keretek között történt az új Petőfi emléktábla felavatása, koszorúzása.

A szikrázó napsütésben látható volt az Alacsony Tátra hó sipkás vonulata és körben a gyönyörű panoráma a „völgyvárossal”.

Jó volt látni a sok mosolygós arcot, önfeledt beszélgetést.

Ismét együtt mozdultunk, emlékeztünk nagy költőnkre és tettünk az egészségünkért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Látogatás a Szívbetegek klubjában – Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga miskolci csapata igyekszik jó kapcsolatot kialakítani más betegklubokkal. Most a szívbetegek klubjában voltunk.

Alapszervezetek

A cselekvés fája Rózsaszentmártonban

A Magyar Rákellenes Liga Rózsaszentmártoni Alapszervezete a Háziorvosi Rendelőben állította fel a cselekvés fáját. Minden levélen egy itt élő véleménye olvasható arról, hogy mit tesz annak érdekében, hogy elkerülje a rákot. A fán található üres Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban – 1/4

AUTOGÉN TRÉNING Időpont: 2016. április 18. Vezeti: Kiss Anett pszichológus Az elmúlt hónapi élményeink csoportos megbeszélése, az otthoni gyakorlás és a naplóvezetés megbeszélése volt a mai foglalkozás indítója. Majd megbeszéltük az első félév, 4 hónapon Olvass tovább...