2020-02-18

Hatvani Alapszervezet beszámoló

Időpont: 2020. február 17.
Előadó: Juhász Józsefné Kriston intim torna tréner 

Inkontinens tünetek megelőzése, megszüntetése a hatásos Kegel gyakorlatok alapján!

Minden, amit az intim tornáról tudni kell, és tudni szeretnénk életminőségünk javításában, ebben segített közel kétórás előadásában, majd kérdésekre válaszolt Juhászné Marika tréner.

Pozitív kisugárzása feloldotta a jelenlévőkben lévő gátlásokat, és így a program második felében már bátran mertek kérdezni az előadótól a személyes problémáikról, gondjaikról. 

Befejezésül közös intim tornán vettünk részt, elsajátítva otthon is könnyen elvégezhető, gyakorolható mozdulatokat.

14 fő vett rész

Lazányi Jánosné

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.       

       

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egy csodás – Presszó Szerda – délután emlékére. Folytatás online!

Változó világunkban keressük az állandóságot, az érdek nélküli kapcsolódást emberséges életünkhöz. Ehhez kaptuk ajándékul az „ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT”  közösségünket Gödöllő szívében. Megannyi változatos esemény és program erősítette és növelte a csoport támogató létszámát, melyből Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.

Alapszervezetek

Ha november, akkor MOVEMBER

  Az 1999-ben Ausztráliából indult nemzetközi mozgalom jegyében figyelemfelkeltő rendezvényeket szerveznek a férfiak egészségéért minden év novemberében szerte a világon, melynek célja, felhívni a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel és szembe Olvass tovább...