Időpont: 2019.10.29.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete októberi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Gáspár Erika járási vezetővédőnő volt.

Az előadó folytatta a néhány hónapja megkezdett előadását a női szervezet felépítéséről, életfunkciói változásáról és azok javítási lehetőségeiről, kiemelten az intimszféra területére koncentrálva.

Megtudtuk, hogy az életkorral, a helytelen életmóddal, testtartással milyen maradandó változások alakulnak ki a kismedencében és a gáti tájékon és számos hasznos útmutatót kaptunk a medencefenék izomzatának erősítésére, funkcióinak javítására.

A vetített képes előadásban szó volt a szorongások, feszült helyzetek okozta stressz oldásának fontosságáról és lehetőségeiről.

A téma nagy érdeklődést váltott ki, sok kérdés hangzott el, és oldott hangulatban végeztük közösen az előadó által javasolt gyakorlatokat.

Köszönjük szépen Erika, hogy ismét a vendégünk voltál és köszönjük az élvezetes és nagyon hasznos előadást és a gyakorlati tanácsokat!

Kreicsi Mária
a Salgótarjáni Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Éves közgyűlés Siófokon

2022.04.25-én megtartottuk az éves közgyűlésünket. Az ülés alkalmával a 2021. éves szakmai és pénzügyi beszámoló mellett, új küldött került megválasztásra, mivel az előző küldött madátuma lejárt. Átbeszéltük a 2022.évi terveinket, pénzügyi helyzetünket is. Az összejövetelen Olvass tovább...

Egyéb

Klubkarácsony 2016.

A Magyar Rákellenes Liga  klubjainak karácsonyi ünnepsége 2016. december 15-én volt megtartva. A klubtagok először a betegekkel együtt Hegedűs Endre és Katalin ünnepi koncertjén vettek részt a III. épület aulájában.   A klubkarácsonyon kiemelkedő, színvonalas Olvass tovább...