Időpont: 2019.október 15-től 22-ig

A MRL Hatvani Alapszervezet 21 tagja egy hetet töltött a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában.

Voltak, aki pihenéssel, voltak, aki túrázással, mások pedig a környék nevezetességeinek megtekintésével töltötték idejüket.

A gyönyörű természeti környezet lehetőséget nyújtott a kirándulásokra, sokan ellátogattak az élményfürdőbe, mások az intézmény falain belül a kreativitásukat fejlesztették, valamint a lelki elmélyülésre volt lehetőség.

A felújított otthon csodálatosan szép és kényelmes. Szeretettel fogadtak bennünket az intézmény vezetője és az ott dolgozók.

Köszönjük a szíveslátást, vendéglátást!

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Szent Agáta Mise az emlőbetegekért

Hívunk, várunk a Magyar Rákellenes Liga és a Curate Infirmos Közösség szervezésében az Óbudai Szent Péter és Pál Főplébániatemplomba Szent Agáta misére az emlőbetegek védőszentjének tiszteletére és a betegek gyógyulásáért. Időpont: 2018. január 27. 18 Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Őszinte beszélgetés a daganatról Hatvanban

Időpont: 2016. augusztus 23. 14 óra Előadó: Dr. Basa Antal főorvos, Albert Schweitzer Kórház Helyszín: A Hatvani Segítő Szolgálat Irodája, Hatvan, Balassi B.u.16. “Minden fórumon el fogom mondani,hogy meghívást kaptam a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet Olvass tovább...

Egyéb

FELHÍVÁS

Internetes vetélkedő középiskolásoknak