1. február 22-én tartottuk Borsodnádasdon Közgyűlésünket – pontosan 5 évvel később – mint ahogyan alakultunk. 42 fővel kezdtünk, pillanatnyilag 165-en vagyunk.

A program az óvodások kedves kis műsorával kezdődött, majd következett a hivatalos rész – a szavazás – mivel az elnök és a vezetőség mandátuma lejárt. 128 szavazásra jogosultból (a többiek pártoló tagok) 91-en szavaztak. Az elnököt és a vezetőséget újraválasztották.

A hivatalos program után meglepetéssel készültünk a kiemelkedő munkát végző önkénteseknek, (oklevél, ligás logóval ellátott notesz), de a nagyobb meglepetés engem ért, mivel a tagság tortával, virágkosárral és számomra meghatóan köszönte  meg az elmúlt öt évet. Ezután a visszajelzés után úgy érzem, hogy segítőtársaimmal együtt jó úton járunk.

Önkormányzatunk molnárkaláccsal, pezsgővel és szendvicsekkel járult hozzá ünnepségünkhöz.

Cseh Istvánné, a Borsodnádasdi Alapszervezet  elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szentmise a Betegek Világnapja alkalmából Salgótarjánban

Szent II. János Pál pápa kezdeményezésére 1993-tól február 11. a Betegek Világnapja. A világnap célja, hogy „Isten egész népe kellő figyelmet szenteljen a betegeknek, segítse elő a szenvedés megértését.”. A MRL Salgótarjáni Alapszervezet az előző Olvass tovább...

Egyéb

Hatvani stresszoldó csoport

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója október 15. csütörtök A kialakult járványhelyzet miatt zárt térben nem tudjuk októbertől a klubnapunkat megvalósítani, ezért a Segítő Szolgálat Stresszoldó Klub tagjai a mai napon a  Mátrában tettek egy sétát. Célunk Olvass tovább...