Az emlőrák korai stádiumban az esetek jelentős részében meggyógyítható! A korai felfedezés életet menthet, ezért rendkívül fontos a havonta végzett önvizsgálat. Az elváltozás nagy részét, véletlenszerűen, a nők saját maguk észlelik először.

Az emlő rendszeres önvizsgálata jelentősen fokozza annak esélyét, hogy az esetleges elváltozás korai stádiumban észlelésre kerüljön. Az emlőrák a fiatalabb nőknél is előfordulhat. Az emlő a női szépséget és az anyaságot jelenti, gondozni kell, mint ahogy az egész testünket.

Havonta végezze el az emlő önvizsgálatot! A nőgyógyászati vizsgálaton kérje az orvos által végzett fizikai emlővizsgálatot! Ha elváltozást észlel, jelentkezzék orvosi vizsgálatra! Az emlőben észlelt elváltozás nem mindig rosszindulatú, viszont a betegség korai felismerése és kezelése teljes gyógyulást jelenthet.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés és faültetés Borsodnádasdon

KÖZGYŰLÉS Éves közgyűlésünket 2019. február 26-án tartottuk, amelyet a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda műsorával kezdtünk. Nagyon aranyosak volt a csöppségek, és megteremtették a kellő hangulatot a program folytatásához. Táncuk legvégén megtornáztattak minket is. Ezután folytattuk a Olvass tovább...

Egyéb

Kirándulás autóbusszal a felvidéki Körmöcbányára

Az egykori Magyar Királyság egyik legjelentősebb, aranybányászatáról nevezetes bányavárosát, Körmöcbányát látogattuk meg autóbusszal alapszervezetünkből 48-an 2014. szeptember 20-án.

Egyéb

Márciusi programok Budapesten

Várjuk jelentkezését, a részvétel ingyenes! Figyelem! A szomatodráma időpontja megváltozott!  Limfóma klub Memória torna 60 felettieknek is! Tartja: Szép Ilona Időpont: március 1. (szerda) 15,30 óra Helyszín: Kulturális Szalon,  Bp., XII. Böszörményi u. 34/a   Olvass tovább...