„Minden nő számít” jelmondattal rendezte meg 2019.09.29-én hagyományosan a mellrák elleni figyelemfelkeltő rendezvényét az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület.

Szervezetünkből a tavalyi évhez hasonlóan tizenhatan vettek részt az eseményen és segítettek a program lebonyolításában is: voltak, akik a regisztrációnál, a graffitinél vagy a  hídséta zavartalan lebonyolításánál.

A MTA dísztermében 15-18 óráig tudományos konferencián vehettek részt az érdeklődők és a Körtvélyes Éva újságírói díj is átadásra került.

Az Akadémia épülete előtt vidám zenés flashmob fogadta a sétára gyülekezőket és zenés felvezetéssel több száz mosolygós ember sétált át a rózsaszínre világított Lánchídon, közöttük a MRL küldöttsége is.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Milyen lehetőségünk van a rák kialakulása kockázatának csökkentésére?

Az Európai Rákellenes Kódex üzenete az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskolában (Eger, Cifrakapu tér 24.) 2019. június 26-án, pénteken. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Alapszervezetek

Kézműveskedés a koronavírus alatt

A Devreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat kézműves klubja már majdnem egy éve személyes találkozással nem működik. Múlt év áprilisában a ligatagok küldtek be különböző kézileg készített tárgyat, ruhát, amit a koronavírus alatt készítettek. A  Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Egészséges mindennapok” Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet meghívására előadást tartott Monspart Sarolta tájfutó világbajnok “Egészséges mindennapok” címmel. Köszöntőt mondott Ács Rezső, Szekszárd polgármestere, a Szekszárdi Alapszervezet tagja.   Fellépett a szekszárdi Bartina Néptáncegyüttes gyermekcsoportja is, akik Olvass tovább...