Időpont: 2019. június 1.
Helyszín: Boldog, Sortpálya

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete és Segítő Szolgálata meghívást kapott a Boldogon megrendezésre kerülő Egészségnapra.

A több mint háromezer lakosú községben 2019. június 1-én az egészség megőrzése érdekében egészségnapot, szűrőnapot szerveztek, melyre minket is meghívtak a szervezők.
A szép számmal megjelent lakosság tanácsadáson, továbbá az érdeklődők csontritkulás szűrésen, vércukor, koleszterin, vérnyomás mérésen vehettek részt az Egészségfejlesztő Iroda sátrában. A kiállító sátrunkban kiadványokkal hívtuk fel a figyelmet a megelőzés fontosságára, kreatív asztalunknál a gyerekek színes, játékos formában adhattak választ, ki mit tesz az egészsége érdekében. A Sportpályán lévő különteremben a mell önvizsgálatáról szóló kisfilmet vetítettük le az érdeklődőknek.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozgással a csontritkulás ellen

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 10.29-i Mozgás Klubnapot tartott a József Attila Művelődési Házban. A téma felkért előadója, Füleki Andrea gyógytornász, a Szent Lázár Megyei Kórház gyógytornásza volt. Az előadó először a csontritkulásról, előfordulásáról és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra az Erdőteleki Arborétumba

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai Erdőtelekre túráztak. Az Erdőteleki Arborétumot néztünk meg. Sok gyönyörű virágok láttunk. Nagyon jól éreztük magunkat az arbarétum friss levegőjében a madarak csicsergése mellett.