A Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Szervezete 2019. április 17-én előadást szervezett a szomszédos Lábod településen. A Nők Lábodért Egyesület hívta meg őket az Egészségnevelés jegyében.

Zslebics Edit, a Nagyatádi Alapszervezet elnöket mentálhigiénés témában tartott előadást

A lélek is gyógyulni szeretne

címmel.

Az előadás előtt és után lehetőség volt kötetlen beszélgetésre, a helyi tagjaink aktívan részt vettek a rendezvényen, szórólapokat osztottunk és beszéltünk a Liga tevékenységéről.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Autóbuszos kirándulás a gyönyörű Cserhátban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2021.06.17-én autóbuszos kirándulást szervezett Hollókőre és Garábra. A magyar népmesékbe illő tájon feledhetetlen napot töltöttünk el. Hollókő Ófalu volt a kezdő pont. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk: finom palóc túrós lepénnyel, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozdulj velünk! – Pusztaszabolcson

Mozdulj velünk 2017. április 8-án 10 órától a pusztaszabolcsi Művelődési Ház udvarán. A Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából Lieber Tünde aerobik oktató vezeti a mozgást. Mindenkit szeretettel várunk!

Alapszervezetek

Salsa Party Hatvanban

Időpont: 2019. július 20. A tavalyihoz hasonlóan idén is óriási buli volt a Főtéren, majd a Népligetben szombat este! Hála illeti a szenzációs  Barrio Latino zenekart, DJ Adalbertot Kovács Béla, a nagyszerű helyszínt biztosító Jam Gardent, a Mojito Olvass tovább...