A MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Regea Alapítvány meghívására vett részt Egerben a rendezvényen. A cím tulajdonképp egy, az Alapítvány által meghirdetett pályázat, melyre az ország sok szegletéből, minden korosztályból érkeztek pályázatok.

Láthattuk, olvashattuk, kinek mi az, ami segített az úton, segített a harcban. Csodálatos alkotások születtek, versek, írások, kerámiák, montázsok, és voltak, akik terülj-terülj asztalkámat varázsoltak csupa egészséges, és nagyon finom ételekből, hiszen szerencsére hosszú volt ez a nap.

Fontos dolgokról esett szó. Dr. Herczeg László a fájdalomról beszélt, annak változatairól, csillapítási lehetőségeiről. Dr. Prezenszky Zsuzsa jól megmozgatta a társaságot, és bár játékosan indította mondandóját, szokás szerint komoly beszélgetés kerekedett. Bemutatkoztak egymásnak az Alapítvánnyal együttműködő civil szervezetek, mint a Mályvavirág Alapítvány, a Mellrákinfó, az egri Amazonok, a MentsManust, a Gyógyulj Velünk Egyesület, és az MRL Salgótarjáni Alapszervezete, mint legrégebbi partner, aki prezentációjában bemutatta a MRL szervezetét, küldetését és a salgótarjáni szervezet programjairól is beszélt.

Köszönjük szépen a meghívást, boldogan mentünk, nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas új kapcsolatok alakultak ki.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

 Rákellenes világnap 2022.02.04-én, Gödöllő Főterén

A MRL Gödöllői Alapszervezete csatlakozott a Nemzetközi Rákellenes Unió felhívásához, miszerint a 2022.évi Rákellenes Világnapon a Méltányos Ellátásra hívjuk fel a figyelmet. A mi eszközünk a tagjaink lelkes tájékoztatásával, táncával felhívni a figyelmet a korra, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta az egészségért Borsodnádasdon

  Szép őszi napon tartottuk sétánkat 2016. október 10-én. A Gyógyszertár előtt gyülekeztünk, s innét a Közösségi Ház és Könyvtár épületéig mintegy két kilométert gyalogoltunk. Rózsaszín sálját mindenki magával hozta, a lufikat pedig helyben osztottuk szét. Olvass tovább...