“Nyíltan a betegségekről” címmel Dr. Ros-Gal Paul Ovidiu családorvos, onkológus szakorvos, sugarterapeuta tartott előadást a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete szervezésében.
A korábban a gyulai onkológián dolgozott szakember a betegségek kialakulásáról, a daganatos betegségekről adott tájékoztatót és előre vetítette a 6 alkalomból álló előadás-sorozat témáit. Szó esik majd pl. a labor-diagnosztikai lehetőségekről, a laboratóriumi vizsgálatokról, melyek általános érdeklődés körébe tartozik vagy a diétáról.
Az egy órás előadás kötetlen beszélgetéssel ért véget és várunk minden érdeklődőt a következő találkozóra, két hét múlva, 2019. február 27-én, szerdán 14 órától a Szlovák Közösségi Házba.

Mertz Judit
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösi mozgásos programok

2020-06-02 2020. május 8-án tagjaink sportdélutánt rendeztek a 80-as gyöngyösi fitnesz sport telepén. Május 14-én a gyöngyösi tóhoz kirándultak tagjaink. Május 21-én tagjaink ismét sétálni voltak. A felső városi Spártól indultunk és a Farkasmályi pincénél Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nordic Walking Senior Klub Salgótarjánban

Januárban is folytatjuk a decemberben beindult Nordic Walking Senior Klub foglalkozásain a részvételt. Ez hetente 70 perces aktív mozgás szakember vezetésével.

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Salgótarjánban

A Relay for Life daganatos betegségek ellen küzdő amerikai egyesület, harmadik alkalommal hirdette meg a World Cancer Walk-ot, azaz a Rákellenes Világsétát, melyen a tavalyi évhez hasonlóan a MRL Salgótarjáni Alapszervezete  is részt vett, amelyhez Olvass tovább...