Időpont: 2019.10.29.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete októberi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Gáspár Erika járási vezetővédőnő volt.

Az előadó folytatta a néhány hónapja megkezdett előadását a női szervezet felépítéséről, életfunkciói változásáról és azok javítási lehetőségeiről, kiemelten az intimszféra területére koncentrálva.

Megtudtuk, hogy az életkorral, a helytelen életmóddal, testtartással milyen maradandó változások alakulnak ki a kismedencében és a gáti tájékon és számos hasznos útmutatót kaptunk a medencefenék izomzatának erősítésére, funkcióinak javítására.

A vetített képes előadásban szó volt a szorongások, feszült helyzetek okozta stressz oldásának fontosságáról és lehetőségeiről.

A téma nagy érdeklődést váltott ki, sok kérdés hangzott el, és oldott hangulatban végeztük közösen az előadó által javasolt gyakorlatokat.

Köszönjük szépen Erika, hogy ismét a vendégünk voltál és köszönjük az élvezetes és nagyon hasznos előadást és a gyakorlati tanácsokat!

Kreicsi Mária
a Salgótarjáni Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat – 2024. februári program

Debreceni Alapszervezet Gyalogolj az egészségedért a Nagyerdőn Minden hétfőn reggel 9 órakor Csoportvezető: Kozempel Zsuzsánna Helyszín: Gyülekező a Klinika villamos megállóban. Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió, Debrecen Rákóczi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Anyajegyszűrés Siófokon

A Siófoki Alapszervezet beszámolója Hétvégén anyajegyszűrés zajlott siófokon, amelyen szintén részt vettek a Liga tagjai. (Mint toborzók, páciensek és az adminisztrációban). Adott létszámra volt lehetőség. (60 fő). A szűrés legfiatalabb tagja 1 éves, a legidősebb Olvass tovább...

Klubfoglalkozás

2019. októberi programajánló

Mise a Rákbetegekért Szt. Peregrinhez  Időpont: minden hónap első keddjén 17.15 órakor (október 1.) Helyszín: Belvárosi Szent Anna (Szervita) templom (Bp, V. Szervita tér 6.) Férfi klub  Folytassuk beszélgetésünket a férfi egészségről, betegségről! Témavezető: Joó Olvass tovább...