Időpont: 2019.10.29.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete októberi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Gáspár Erika járási vezetővédőnő volt.

Az előadó folytatta a néhány hónapja megkezdett előadását a női szervezet felépítéséről, életfunkciói változásáról és azok javítási lehetőségeiről, kiemelten az intimszféra területére koncentrálva.

Megtudtuk, hogy az életkorral, a helytelen életmóddal, testtartással milyen maradandó változások alakulnak ki a kismedencében és a gáti tájékon és számos hasznos útmutatót kaptunk a medencefenék izomzatának erősítésére, funkcióinak javítására.

A vetített képes előadásban szó volt a szorongások, feszült helyzetek okozta stressz oldásának fontosságáról és lehetőségeiről.

A téma nagy érdeklődést váltott ki, sok kérdés hangzott el, és oldott hangulatban végeztük közösen az előadó által javasolt gyakorlatokat.

Köszönjük szépen Erika, hogy ismét a vendégünk voltál és köszönjük az élvezetes és nagyon hasznos előadást és a gyakorlati tanácsokat!

Kreicsi Mária
a Salgótarjáni Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Áprilisi programok Gyöngyösön

2019. április 18-án 14 órai kezdéssel elsősegélynyújtó előadást tartott Nagy Krisztina elsősegélynyújtó szakoktató. Az előadás nagyon tanulságos volt, olyan dolgokat mutatott be a szakoktató, ami minden nap is megtörténhet és segítségek adhatunk a betegeknek. 2019. Olvass tovább...

Alapszervezetek

20 emberből egy érintett vastag- és végbélrákban

Döntő ez egyén felelőssége A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2015. szeptember 15-i klubrendezvényének felkért előadója Dr. Kári Dániel adjunktus, a Jahn Ferenc Kórház sebésze volt. Előadásának témája a hazánkban mind a nők, mind a Olvass tovább...