A Hatvani Alapszervezet beszámolója 

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai június 2-án ellátogattak Budapestre, a 2022. május 23-án átadott Néprajzi Múzeumba.

Európa legnagyobb kulturális beruházása zajlik a Városligetben. Ennek újabb állomása a Zene Háza után a Néprajzi Múzeum, amely alapításának 150. évfordulóján nyitotta meg kapuit.

Csodálattal jártuk végig a kiállításokat, melyben méltó otthonra talált az ország páratlan etnográfiai gyűjteménye!

A kiállítás megtekintése után felsétáltunk a tetőkertbe is, gyönyörködtünk az elénk táruló városligeti panorámában!

7 fő vett részt a programon

Lazányi Jánosné
a Hatvani Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szűrőnapok a Férfiak Egészségének Nemzetközi Hete alkalmából

Június 6-án és 7-én a Férfiak Egészségének Nemzetközi Hete alkalmából a tavalyi évhez hasonlóan a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály munkatársaival prevenciós állállapot felmérési és szűrővizsgálati lehetőséget biztosított a Salgótarjáni és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Köszönetnyilvánítás a 15. Löszölő Túrák segítéséért

A Siófoki Alapszervezet tagjai a túrázók ellátásában segítettek a Ságvárért Egyesület szervezésében megrendezett Mega-Löszölő-Tökölő túrán ( 50 Km- 26 Km- 17 Km).

Alapszervezetek

A szívbetegségek és a daganatellenes kezelések – Egerben

A MRL Egri Alapszervezete előadást szervez A szívbetegség és a daganatellenes kezelések címmel Előadó: Dr. Hanis Béla kardiológus főorvos Időpont: 2019. február 12. Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma