A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klubjában folytatódott a februári téma : „A mozgás jótékony hatása testi-lelki egyensúlyunkra” címmel Vitek Annamária gyógytornász vezetésével.

Az elméleti bevezetőben ismét elhangzott, hogy az egyén lelki állapota testi egészsége szoros kölcsönhatásban állnak és ha a rendszeres testmozgás életünk részévé válik, számos előnyös hatása révén hozzásegít minket a testi és szellemi egészség eléréséhez, valamint prevenciós hatása révén annak megőrzéséhez.

A gyakorlatok ezúttal elsősorban gerinc stabilizáló, váll-hát torna gyakorlatokból, relaxációból álltak, melyeket egyéni tanácsadás, konzultáció követett.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az Egri Alapszervezet közgyűlése

Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában. A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, Olvass tovább...

Alapszervezetek

A kiegyensúlyozott táplálkozás az egészség egyik alappillére

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Egészségért klubfoglalkozás sorozatának 2021. februárjanuár 08-i témája az „okostányér”  volt. Az előadó, Bialkó Tímea dietetikus vetítettképes előadásában beszélt az egészség fogalmáról, annak egyik fontos alappilléréről, a kiegyensúlyozott táplálkozásról. Vázolta Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani mozgásos programok

Májusban is sikeresen folytatódnak ingyenes mozgás programjaink! Teremtorna, Meridián torna, Nordic Walking túránk, Szenior örömtáncunk! Mert együtt lenni, mozogni jó!