A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának Mihók Viktória pszichológus volt a vendége 2017. szeptember 25-én.

Előadásából megtudhattuk, hogy az éber figyelmen alapuló stresszcsökkentés az évezredes keleti bölcsesség és a modern tudomány egyedülálló párosítása. Egyszerű, meditációs technikákat ismertetett a jelenlévőkkel, melyek rendszeres gyakorlása által könnyebben küzdhetünk meg a mindannyiunk életében jelentkező stresszel, szorongással, félelemmel, pánikkal, a fizikai és lelki fájdalommal. Klinikai kutatások igazolták, hogy az éberségmeditáció rendszeres művelése pozitív hatást gyakorol az agytevékenységre, az érzelmi folyamatokra, és az immunrendszerre.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat – 2018. szeptemberi programajánló

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Szeptembertől 5-től minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Szeptember 14-től minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nordic walking túra Hatvanban

2019. április 16-i  Nordic walking túránkon 7,35 km-t, 10 070 lépést tettünk meg. Gyönyörű napos időben, fáradhatatlanul mentünk. Új társak is csatlakoztak hozzánk, értesülve programunkról.