Zamárdi – Siófok

Időpont: 2017. július 27.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének kirándulni szerető – ismerd meg szépséges hazánk városait, tájait, nevezetességeit – csoport  tagjai a mai napon a szépséges magyar tengerhez, a Balatonhoz utaztak el.

Bár az időjárás nem kedvezett a fürdéshez, de kiránduláshoz, városnézéshez ideális volt. Zamárdi partjainál a bátrabb társaink belemerészkedtek a Balatonba, belemerítették a lábukat a langyos vízbe. Siófokon elsétáltunk a Sió-csatornához, a kikötőnél etettük a kacsákat. Megcsodáltuk a gyönyörű balatoni tájat, a vitorlásokat, az északi parton lévő Tihanyi Apátságot.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani rózsaszín séta és előadások

Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja Figyelemfelhívó rendezvény Hatvanban 2019. október 11. péntek 14 óra A kampány első napján, október 1-jén ünnepeljük a mellrák elleni küzdelem világnapját, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Keringésjavító és stresszoldó gyógytorna Salgótarjánban

2017.01.30-én Vitek Annamária gyógytornász vezetésével keringésjavító és stresszoldó gyógytornán vehettek részt a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjai.