A MRL Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának 2017. 05. 29-én Gyulavári Kata kineziológus volt a vendége.
Szenvedélyes, pergős, kérdés-feleletekkel tarkított előadásában a mindennapokból vett példákkal mutatott rá, hogy sokszor önmagunk vagyunk gátja BOLDOGulásunknak.

Amikor már nem tudsz örülni semminek, amikor úgy érzed, hogy az életednek nem erről kellene szólnia, amikor érzed,  hogy túlságosan nehéz, vagy elviselhetetlenül fáj már, és úgy döntesz ELÉG, akkor segíthet a kineziológus.

Sok mindent megtanultunk hétfőn Katától: például azt, hogy miért nem kell mindenképp megfelelni a környezetünkben mindenkinek, mert a sok megfeleléssel épp a szabadságunk vész el. Elfogy az erőnk felesleges dolgok miatt és nem marad a lényegre, magunkra. Mert a jó értelemben vett önzés nagyon fontos, általa töltődünk fel, és általa tudunk magunkból többet adni. Legyen hát meg az én- időnk, csináljunk olyan dolgokat, amik örömet okoznak, ami lehet, hogy a környezetünknek butaság, felesleges, ám nekünk magunknak sokat jelent, feltölt energiával és könnyebben birkózunk meg az előttünk álló feladatokkal is.
Köszönjük Kata!
Ígérjük, hogy rendszeresen hírt adunk a „rosszaságainkról”!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Civilek érted, élünk – Eger civil ünnepe

Az Egri Civil szervezetek összefogásával megrendezésre került Eger  XXIV. Civil Ünnepe. Csodálatos idő, jó hangulat jellemezte ezt az egész napos programot. Ezen a rendezvényen vett részt Alapszervezetünk PSA szűréssel, vércukor méréssel, érdeklődőkkel való elbeszélgetéssel, tanácsadással.

Alapszervezetek

TAVASZVÁRÁS KŐBÁNYÁN

A Havasi Gyopár Szociális, Egészségügyi, Kulturális, Segítő Közhasznú Alapítvány meghívására a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vett részt a z Alapítvány 20 éves jubileumi Ünnepségén melyet”Tavaszvárás Kőbányán”címmel rendeztek Olvass tovább...