Békében, szeretetben töltöttünk el december 16-án egy szép karácsonyi hangulatot árasztó délutánt a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival és vendégeivel.

Horváth Richárd, Hatvan Város polgármesterének köszöntője után az 5.számú Általános Iskola tanulóinak műsora következett. Ők karácsonyi énekekkel és egy színpadi játékkal kedveskedtek nekünk.

Tóth Viktória gyönyörű énekével varázsolt el mindannyiunkat és Horváth Kristóf furulyaszólója, Halmai Vanda gyönyörű énekhangja is szívet melengető volt.

Sánta Gyula,a Naplemente Nyugdíjas Klub elnökének köszöntőjét  követően a Grassalkovich Művelődési Házban megrendezett ünnepségen a hatvani alapszervezet tagjai is ünnepi műsorral lepték meg tagtársaikat.

Az ünnepi program keretén belül a Magyar Rákellenes Liga vezetősége nevében köszöntöttük és Emléklapot nyújtottunk át a hatvani alapszervezet önkéntes segítőinek.

Csodálatos hangulatban, halk zene kíséretével beszélgetve telt el a délután.

118 vendég vett részt ünnepségünkön Hatvanból, Kerekharasztról, Lőrinciből, Boldogról, Gyöngyösről, Erőműtől, Petőfibányáról, Zagyvaszántóról, Nagyrédéről.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nordic walking klub Salgótarjánban

Változatlan lelkesedéssel működik heti rendszerességgel a Nordic Klubunk. Legutóbb két órás túrát tettünk a Salgóbányai „tengerszemhez”. A túrát bemelegítő tornával kezdtük és ellazító tornával fejeztük be és közben töltekeztünk a táj páratlan szépségével.

Alapszervezetek

Divatdiéták – előadás Borsodnádasdon

Március 26-án tartottuk Divatdiéták című programunkat. Először a Nádasd Fitnesz képviseletében Balázsné Kriszti tartott bemutatót – illusztrálva – hogy a mozgásnak mennyi fajtája létezik, majd megtornáztatott bennünket. Ezután következett Henter Izabella dietetikus, táplálkozástudományi szakember, a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szentmise Egerben Szent Ágota vértanú emlékére

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Szentmisére a Rákellenes Világnapon a daganatos betegek gyógyulásáért és Szent Ágota vértanú emlékére. Időpont: 2019. február 4. hétfő, 18.00 óra Helyszín: Szent Bernát (ciszterci) templom Főcelebránd: Koós Ede atya