Március 26-án tartottuk Divatdiéták című programunkat.

Először a Nádasd Fitnesz képviseletében Balázsné Kriszti tartott bemutatót – illusztrálva – hogy a mozgásnak mennyi fajtája létezik, majd megtornáztatott bennünket.

Ezután következett Henter Izabella dietetikus, táplálkozástudományi szakember, a Magyar Rákellenes Liga elnökségi tagja. Előadásának témája a divatdiéták előnyei és hátrányai volt.

Végül a Gyárfásné Czimrák Enikő által készített finom, egészséges és étvágygerjesztő falatkákat csodálhattuk és kóstolhattuk meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra Monspart Sarolta emlékére

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGyIK Klub tagjai gyalogtúrát szerveztek Monspart Sarolta emlékére. Sarolta Monspart emlékére!Drága Saci! Visszük tovább álmodat!

10EzerLépés Program

NN Ultrabalaton a prosztatarákos férfiakért

Sajtóközlemény – 2022. április 25. Elárulják, hogyan élhetnek tovább a prosztatarákos férfiak Daganatos betegeket kezelő orvosok futják körbe a Balatont, hogy ezzel irányítsák rá a figyelmet a prosztatarákos férfiak küzdelmére, illetve hogy mit tehetnek maguk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hívás klubfoglalkozás Debrecenben

Szeptember 12-én a kánikula ellenére 13 órától folyamatosan érkeztek a tagok a klubfoglalkozásra az Onkoradiológia szeminárium termében. (Dékán úr térítésmentesen engedélyezte, köszönet érte). A jelenléti ív aláírásakor mindenki kapott egy kis Merci csokit, amit az Olvass tovább...