elnoki koszonto_bittner

 

Kategóriák: Egyéb

1 hozzászólás

Dr. Halász József · 2016-06-01 at 08:10

Tisztelt Dr. Bittner Nóra !

Először is gratulálok a kinevezéséhez, és jó egészséget kívánok a munkához !
Másodsorban azt szeretném megkérdezni, hogy várható-e hogy a Magyar Rákellenes Liga felülvizsgálja azon eddigi gyakorlatát, hogy anyagi támogatásért cserébe ajánl a betegeknek hatástalan készítményeket.
Gondolok például az Avemar-ra, amely forgalmazóját kétszer is elmarasztalta a Gazdasági és Versenyhivatal, amiért -megalapozatlanul- rákellenes hatást tulajdonítottak a készítménynek. (A szórólapon továbbra is szerepel, hogy a Magyar Rákellenes Liga ajánlásával.)
Üdvözlettel; Dr. Halász József (Szeged)

Hozzászólás nem engedélyezett.

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

2014. 1%

Adószám: 19653417-2-43   Letölthető rendelkező nyilatkozat: 2013

Egyéb

Simonton-módszert tanulhat már Egerben is!

Fodorné Vincze Anna pszichológus Egerben oktatja a Simonton módszert, amely könnyen megtanulható, és segítségével a beteg saját öngyógyító erőit tudja mozgósítani. Ajánljuk ezt a technikát minden betegnek, de különösen a daganatos betegségből gyógyulók részére.

Egyéb

Szeptemberi programajánló Budapesten

Szeretettel várjuk. Programjaink ingyenesek! Hatékony életmódváltás kurzus   Időpont: szeptember 1. (péntek) 10-12 óráig és 22. (péntek) 11-13 óra Helyszín: OOI – Tükörterem Jelentkezés: Strommer Szilvia, 06-20-565-5589, lelkisegely@rakliga.hu   Fakanál klub – Bejelentkezés szükséges!   Olvass tovább...