Meghitt hangulatban, szép műsorokkal és jó beszélgetésekkel telt a délután

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2014. dec. 12-én 14 órától tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Kálmán Imre Kulturális Központban. Az előzetes felmérés alapján 80 fő jelezte részvételét, így annyi csomagot készítettünk előre.

Az ünnepségen jelen volt Jánossy Gábor, a Nyugdíjas Egyesület vezetője.

Csohánné dr. Kovács Anna elnök üdvözlő szavai  után Keszthelyi Györgyné mondott szép ünnepi beszédet, majd  Kolumbán Gézáné tagunk karácsonyi verseket, illetve Bodorfai Lászlóné egy megható novellát olvasott  fel. Ezután a Kálmán Imre Műhely gyermek és felnőtt tagjai karácsonyi történetet, illetve énekeket adtak elő, majd a Nyugdíjas Klub néhány tagja karácsonyi dalokat énekelt, a végén már együtt a jelenlévőkkel. Igazán hálásak vagyunk nekik a szép műsorért, a meghitt hangulatért.

Ezután a csomagok átadása történt a jelenlévők részére, majd a Martzy Ferenc vállalkozó által felajánlott pogácsák és tagjaink finom süteményeinek kóstolása közben a jó hangulatú beszélgetések és a nagyon hiányolt együttlétek fontosságának kifejezése jellemezték az ünnepi műsorunkat.

Áldott, békés, boldog karácsonyt és jó egészségben megélt új évet kívánva egymásnak, tértünk haza.

Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon segítette  – akárcsak a jelenlétével is –  ezt a kis ünnepséget.”

Csohánné dr. Kovács Anna
a MRL Siófoki Alapszervezet elnöke

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ünnepélyes évzáró értekezlet a Szekszárdi Alapszervezetnél

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet idei évben is megrendezte évzáró értekezletét, a hagyományainak megfelelően, ezúttal az alapszervezet megalakulásának 8. évfordulóját ünnepelve. Az ünnepélyes megemlékező rendezvényen részt vett az alapszervezet tagsága, a meghívott vendégek, a társkapcsolatok Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2016. február 15. Vezeti: Kiss Anett pszichológus AUTOGÉN TRÉNING Az elmúlt hónap élményeink csoportos megbeszélése, otthoni gyakorlás és a naplóvezetés megbeszélése volt a mai foglalkozás indítója. Majd megbeszéltük az első félév 4 hónapon át tartó Olvass tovább...