Ajánlom az olvasók figyelmébe Albert Espinosa: Sárga világ (Ha hiszel az álmaidban, valóra válnak) című, a Trívium Kiadó gondozásában megjelent igen érdekes és elgondolkodtató könyvét.



A könyvet egy sikeres szerző, író-színházi ember írta, aki gyermekkorától korai 20 éves koráig rákbeteg volt, a betegség oltárán feláldozta egyik lábát, májának egy részét, de gyógyult és alkot és leírja, hogy betegségben töltött gyermek- és ifjúkora különböző terheléseit hogyan tudta optimistán és nyertesként leküzdeni. Mindenkitől tanult, betegtársaitól, orvosoktól, nővérektől, takarítónőktől, és mindenki a maga módján tudott segíteni, de csak azért, mert ő maga meg akart gyógyulni és nem engedte, hogy a betegség legyőzze.

A könyvben nem konkrét tanácsokat ad, de példát arról, hogyan lehet megküzdeni a betegséggel, hogyan lehet optimistára fordítani minden pesszimista történést.
Nagyon örülök, hogy a könyv magyar nyelven is megjelent.

Prof. dr. Simon Tamás
a Magyar Rákellenes Liga elnöke

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Simonton-módszert tanulhat már Egerben is!

Fodorné Vincze Anna pszichológus Egerben oktatja a Simonton módszert, amely könnyen megtanulható, és segítségével a beteg saját öngyógyító erőit tudja mozgósítani. Ajánljuk ezt a technikát minden betegnek, de különösen a daganatos betegségből gyógyulók részére.

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Hatvanban

Időpont: 2018. március 13. kedd 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház (Hatvan, Kossuth L.u.24.) Színes műsorral köszöntöttük kedves vendégeinket Nőnapi ünnepségünkön. Színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó Olvass tovább...

Egyéb

A légzés mindennek az alapja

– de nem mindegy, hogyan. Ágh Csaba személyi edző, szabadtüdős búvár videója alapján elsajátíthatjuk a helyes légzéstechnikát.