A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat csatlakozott a Halápi Egészségnap programjához 2024. május 4-én, szombaton.

A kis lélekszámú településen rendkívül nagy sikere volt a szombati egészségnapnak, amelyet profi módon szervezett meg a Halápi Gyermekekért Alapítvány, Berekméri Dalma vezetésével.

Csodás volt az idő, és kifejezetten élvezetes volt számunkra az orgonavirágzás idején, a természet közepén részt venni ezen a nagyszerűen megszervezett rendezvényen.

Mi is segíteni érkeztünk és emeltük a színvonalat, ugyanis Dr. Szomják Edit debreceni klinikai BELGYÓGYÁSZ és ANGIOLÓGUS  jött el a mi kérésünkre.

Óriási dolog ugyanis a vidéken élő emberek számára ott a lakóhelyükön ÉRRENDSZERI állapotfelmérést végezni és azt szaktanácsadással összekötni.

Fiatal és lelkes segítőink is voltak (orvosi és jogi egyetem hallgatói), akik önzetlen segítségükkel járultak hozzá a sikerhez.

Majorosné Fehér Klára tagunk az egészéges életmóddal, étkezéssel kapcsolatban adott tanácsot (tavaszi étel kóstolóval is), hiszen ő a saját példáján keresztül hitelesen és példa értékűen motiválja az embereket a megelőzés és a gyógyulás tekintetében is!

Családok kérdőíveken keresztül vették igénybe azt a lehetőséget, amelyet ahhoz nyújtottunk, hogy segítő tanácsainkkal, javaslatainkkal tisztábban lássák az egészséges ÉLETMÓD értelmezését, fontosságát és mai modern módszereit.

Köszönjük mi is a lehetőséget a halápi vezetőségnek ehhez a kifejezetten eredményes naphoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Civil Randevú Egerben

2018.január 12-én Civil Randevú volt Egerben, a megyeszékhelyen, ahol elismeréseket is adtak át. Ma, amikor a civil szféra politikai játékszer is, az egri helyzetet meg kell becsülni. Itt tényleges civil élet van, aktív közösségekkel. Sokan Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kár lenne, ha rák lenne vetélkedő díjátadó Miskolcon

A miskolci Alapszervezet pályázati felhívást tett közzé középiskolás diákoknak Kár lenne, ha rák lenne  címmel A felhívás célja a fiatalok figyelmének felhívása a dohányzás veszélyeire, a dohányzással és a légszennyezéssel összefüggő tüdőrák kialakulása, jellemzői, a Olvass tovább...

Alapszervezetek

50 kérdés – 50 válasz: Prosztatarák – könyvbemutató a Tűzmadár Házban

2019-11-29 A prosztatarákkal érintett férfiak számára ingyenes útmutató könyv bemutatóján vettek részt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni, Egri, Szekszárdi és Kőbányai Alapszervezet tagjai, valamint az Gaál Imre elnökhelyettes 2019. november 28-án a Tűzmadár Házban a Olvass tovább...