A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat csatlakozott a Halápi Egészségnap programjához 2024. május 4-én, szombaton.

A kis lélekszámú településen rendkívül nagy sikere volt a szombati egészségnapnak, amelyet profi módon szervezett meg a Halápi Gyermekekért Alapítvány, Berekméri Dalma vezetésével.

Csodás volt az idő, és kifejezetten élvezetes volt számunkra az orgonavirágzás idején, a természet közepén részt venni ezen a nagyszerűen megszervezett rendezvényen.

Mi is segíteni érkeztünk és emeltük a színvonalat, ugyanis Dr. Szomják Edit debreceni klinikai BELGYÓGYÁSZ és ANGIOLÓGUS  jött el a mi kérésünkre.

Óriási dolog ugyanis a vidéken élő emberek számára ott a lakóhelyükön ÉRRENDSZERI állapotfelmérést végezni és azt szaktanácsadással összekötni.

Fiatal és lelkes segítőink is voltak (orvosi és jogi egyetem hallgatói), akik önzetlen segítségükkel járultak hozzá a sikerhez.

Majorosné Fehér Klára tagunk az egészéges életmóddal, étkezéssel kapcsolatban adott tanácsot (tavaszi étel kóstolóval is), hiszen ő a saját példáján keresztül hitelesen és példa értékűen motiválja az embereket a megelőzés és a gyógyulás tekintetében is!

Családok kérdőíveken keresztül vették igénybe azt a lehetőséget, amelyet ahhoz nyújtottunk, hogy segítő tanácsainkkal, javaslatainkkal tisztábban lássák az egészséges ÉLETMÓD értelmezését, fontosságát és mai modern módszereit.

Köszönjük mi is a lehetőséget a halápi vezetőségnek ehhez a kifejezetten eredményes naphoz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Beszéljünk az inkontinenciáról

A vizelettartási panaszokat sokszor maguknak sem vallják be a hölgyek

Alapszervezetek

Teremtorna Hatvanban

Évek óta jól működik a teremtorna, íme egy kis ízelítő a legutóbbi foglalkozásról:

Alapszervezetek

Gyalogtúra a Mátrában

A Hatvani Alapszervezet tagjai, családtagok, ismerősök 2018. október 18-án a gyönyörű őszi időt kihasználva gyalogtúrán, kiránduláson vettek részt a Mátrában. Az alapszervezetének OGyIK tagjai is részt vettek a gyalogtúrán. Túránkon 14 fő kirándult. Lazányi Jánosné elnök